Το Vanoro Hotel σερβίρει το πιο value for money brunch στη Θεσσαλονίκη

Δεν χρειάζεται να είναι Κυριακή πρωί και να έχεις άπλετο χρόνο μπροστά σου, για να δώσεις στον εαυτό σου και στην παρέα σου την ευκαιρία να απολαύσετε το best brunch της Θεσσαλονίκης.

Το Anza Kitchen & Bar του Vanoro 5* Hotel σερβίρει πλήρες και ευφάνταστο ελληνικό πρωινό από τις 07.30 το πρωί έως τις 22.30 το βράδυ! Συνδυάζει τις καλές πρώτες ύλες με το aesthetic περιβάλλον στο πιο οικονομικό deal, που μπορείς να κάνεις.

Το εστιατόριο που έχει αγαπηθεί ήδη για το all day A la carte πρωινό του, αναδεικνύεται ως μία πρωτοποριακή πρόταση στη Θεσσαλονίκη. Το Anza Kitchen & Bar είναι η καρδιά του πολυτελούς ξενοδοχείου και από τους πιο όμορφους χώρους του, η κατασκευή του οποίου στοίχισε περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ!

All day breakfast & brunch με 17 ευρώ για ενήλικες και 10€ για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Μπορείς να απολαύσεις το πρωινό/ brunch στο κέντρο της Θεσσαλονίκης οποιαδήποτε ώρα ανάμεσα στις 07:30 ως τις 22:30! Ανάλογα με τη διάθεση και τα γούστα μπορείς να κάνεις και γλυκές και αλμυρές επιλογές, με απεριόριστη κατανάλωση από το brunch menu και έως δύο ροφήματα.

Το all day πρωινό που θα γίνει συνήθεια

συνήθεια του brunch ξεκίνησε στην Αγγλία τον 19ο αιώνα και έγινε διάσημη στις ΗΠΑ στα ‘30s, γιατί συνδυάζει μοναδικά το πρωινό (breakfast) με το μεσημεριανό (lunch). Ως γεύμα είναι ιδανικό για όσους έχουν διαφορετικά προγράμματα ή συνήθειες ύπνου. Δεν έχει συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο όπως το πρωινό ή το γεύμα. Μπορείς να το απολαύσεις ανάλογα με το πότε ξυπνήσεις ή τη διάθεσή σου. Ειδικά το weekend έχεις όλη την ημέρα μπροστά σου πριν ξεκινήσεις για τον Κυριακάτικο περίπατο ή την βόλτα σου στην αγορά.

Ο συνδυασμός αγαπημένων πρωινών και μεσημεριανών γευμάτων προσφέρει ποικιλία γεύσεων και υλικών, ικανή  να ικανοποιήσει ακόμη και τις πιο ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες.

Αυτοί οι παράγοντες καθιστούν το brunch μια εμπειρία που προσφέρει περισσότερα από ένα απλό γεύμα, δίνοντας στους ανθρώπους τη δυνατότητα να απολαύσουν φαγητό και ποτό με φίλους και οικογένεια, συνεργάτες ή συναδέρφους σε μια άνετη και φιλική ατμόσφαιρα.

Άλλωστε, οι ώρες του brunch είναι πιο χαλαρές και η ατμόσφαιρα πιο φιλική, κάτι που κάνει την εμπειρία του φαγητού πιο ευχάριστη ώστε να καθίσουν όλοι γύρω από ένα τραπέζι και να έρθουν πιο κοντά. Όλα αυτά τα στοιχεία προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία και ανθρώπους που το απολαμβάνουν.

 Τι να φάω για brunch;

Το brunch παρέχει ευκαιρίες για δημιουργικές συνταγές και πιάτα, καθώς μπορείς να συνδυάσεις συνήθη πρωινά τρόφιμα με πιο παραδοσιακά μεσημεριανά γεύματα. Μπορείς να απολαύσεις από αυγά και τοστ έως μπέικον, κέικ και σαλάτες στο ίδιο γεύμα.

Ρίξε μία ματιά στο μενού του Anza εδώ και με βάση τα διαθέσιμα πιάτα και συστατικά, μπορείς να δημιουργήσεις μερικούς συνδυασμούς για ένα γευστικό brunch:

Ελληνικός Καφές, αβοκάντο toast και φρέσκο χυμό πορτοκαλιού: Απόλαυσε έναν ελληνικό καφέ με ένα λαχταριστό avocado toast με αυγό ποσέ, συνοδευόμενο από μία πράσινη σαλάτα εποχής για να ολοκληρώσεις το γεύμα με φρεσκάδα και γεύση.

Φρέσκος χυμός πορτοκαλιού, ομελέτα με φρέσκα λαχανικά και χειροποίητη πίτα: Απόλαυσε μια κούπα τσάι Earl Grey. Συνόδευσε το με ένα γευστικό μούσλι, γιαούρτι και μέλι για να προσθέσεις την απαραίτητη τραγανή υφή και τη δόση ενέργειας στο γεύμα σου.

Καπουτσίνο με μπέικον και σκραμπλ: Απόλαυσε έναν καπουτσίνο πλάι σε κουλούρι Θεσσαλονίκης, τραγανό μπέικον και αυγά σκραμπλ. Θα σου προσφέρουν την τέλεια ισορροπία, ενώ η καφεΐνη ξυπνάει τις αισθήσεις.

Τσάι με χωριάτικη τυρόπιτα και χειροποίητο κέικ: Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να βρεις homemade πίτες σε πρωινά ενός ξενοδοχείου; Απόλαυσε μία μυρωδάτη κούπα τσάι, με μια νόστιμη χωριάτικη τυρόπιτα και ένα γλυκό, χειροποίητο κέικ για ένα αναζωογονητικό και νόστιμο brunch.

Από το μενού του δεν λείπουν οι vegan επιλογές πρωινού όπως: Γιαούρτι αμυγδάλου, ανοιχτό σάντουιτς με αβοκάντο & τόφου και γλυκά μπουρίτος με ταχίνι & μπανάνα.

Stay tuned για το καινούργιο μενού του Anza, που σχεδιάστηκε από τον chef Δημήτρη Νάννο και θα είναι άμεσα διαθέσιμο στο κοινό, ώστε να μην αναρωτιέσαι πού να φάω brunch στη Θεσσαλονίκη. Κάνε κάτι διαφορετικό με το ταίρι σου, την οικογένεια ή την παρέα σου και απόλαυσε την εξυπηρέτηση και την ποιότητα ενός πεντάστερου ξενοδοχείου για ένα γεύμα ή μια γευστική βραδιά.

Facebook & Instagram: @vanorohotel

Facebook & Instagram: @anzaskg

Διεύθυνση: Δωδεκανήσου 6, Θεσσαλονίκη

Το Anza Kitchen & Bar, ένας πρωτότυπος χώρος με έμπνευση από την ιστορία της Θεσσαλονίκης, υποδέχθηκε πρόσφατα γνωστούς δημοσιογράφους της πόλης.

** Τα προϊόντα και οι προτάσεις αγοράς είναι επιλογές των συντακτών του Foodstory χωρίς εμπορικό σκοπό ή διαφημιστικό έσοδο.

Διαβάστε ακόμη: Κυριακάτικη εξόρμηση για brunch ή κρασί στην Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

EURICE: Ένα ρύζι πρωταγωνιστεί σε 180 συνταγές!

Next Article

Στη Θεσσαλονίκη τρώμε έξω τις Τρίτες με 15 ευρώ

Related Posts