Στη Θεσσαλονίκη τρώμε έξω τις Τρίτες με 15 ευρώ

Την αναβίωση του πολύ αγαπημένου θεσμού «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω» επιχειρεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Έτσι κάθε Τρίτη έχεις τη δυνατότητα να γνωρίζεις καινούργια εστιατόρια και ταβερνάκια και να απολαμβάνεις ολοκληρωμένα γεύματα με 15 ευρώ.

O Δήμος Θεσσαλονίκης και το Thessaloniki Food Festival, κάθε Τρίτη καλούν τους επισκέπτες και τους κατοίκους της πόλης να βγουν για φαγητό και να απολαύσουν την πολύ πλούσια γαστρονομική δημιουργία.

Άλλωστε η Θεσσαλονίκη αποτελεί πόλη Γαστρονομίας στο Δίκτυο Πόλεων της UNESCO και αυτό και μόνο την κάνει ξεχωριστή!

Η δράση ξεκίνησε το 2011 και τότε τα συμμετέχοντα εστιατόρια πρότειναν γευστικές Τρίτες με πλήρη μενού των 10 €. Στα χρόνια που ακολούθησαν και χάρη στην πολύ μεγάλη επιτυχία, τουThessaloniki Food Festival, τα εστιατορίων, που συμμετείχαν, ήταν περισσότερα από 60. Ο καιρός πέρασε, οι τιμές ανέβηκαν και ο θεσμός παρήκμασε.

Σήμερα η λίστα των εστιατορίων μετρά τα 12 και το πλήρες μενού της Τρίτης βράδυ στη Θεσσαλονίκη, κοστίζει κάτι παραπάνω αλλά όλα δίνουν τις προτάσεις τους για πολύ ενδιαφέροντα γεύματα.

Αν θέλεις λοιπόν να βρεις Τρίτη βράδυ για φαγητό στη Θεσσαλονίκη, μπορείς με αυτό το συγκεκριμένο ποσό ένα μενού, που αποτελείται από ορεκτικό, κυρίως και επιδόρπιο αλλά και κάποιο ποτό (συνήθως μπίρα ή ένα ποτήρι κρασί).

Διαβάστε ακόμη: Treat yourself with…Thessaloniki (vd)

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προωθεί τη δράση «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω με 15 ευρώ»

Στα μέσα του Μάρτη, με ανακοίνωση της η νέα διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης μας υπενθύμισε αυτήν την πολύ καλή πρωτοβουλία, εντάσσοντας την στο ολοκαίνουργιο website του Δήμου για τη Θεσσαλονίκη ως πόλης Γαστρονομίας στο Δίκτυο Πόλεων της UNESCO.

Με μία ανακοίνωση copy paste από τα παλιά αντίστοιχα Δελτία Τύπου, ενημερώνει το κοινό ότι το τμήμα Τουρισμού του Δήμου υποστηρίζει και για τη φετινή χρονιά το επιτυχημένο αυτό πρόγραμμα.

Παράλληλα, απευθύνει νέο κάλεσμα προς όλους τους επιχειρηματίες του κλάδου εστίασης, για να δηλώσουν συμμετοχή στη δράση «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω με 15€»

Το προτεινόμενο μενού περιλαμβάνει ένα κυρίως πιάτο, μια ατομική σαλάτα και ένα ποτήρι κρασί ή μπύρα, σε μειωμένη τιμή από τον κατάλογο. Η πρόταση κάθε εστιατορίου μπορεί να διαφέρει και είτε να είναι μέρος του βασικού καταλόγου, είτε κάποια πιάτα εντελώς διαφορετικά. Μπορεί να είναι μια διαφορετική πρόταση κάθε εβδομάδα, είτε να   είναι μενού σχεδιασμένο ειδικά για αυτές τις βραδιές.

Σε κάθε περίπτωση αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση, που σίγουρα δίνει το στίγμα και τις γεύσεις του κάθε εστιατορίου.

Βρες την λίστα των εστιατορίων που συμμετέχουν ΕΔΩ.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Το Vanoro Hotel σερβίρει το πιο value for money brunch στη Θεσσαλονίκη

Next Article

 Νηστίσιμες συνταγές με υλικά που βρίσκεις στην Αγορά Μοδιάνο

Related Posts