Tο fancy restaurant του “The Lounge Thessaloniki” στο αεροδρόμιο Μακεδονία

Αν τα αεροδρόμια είναι το αγαπημένο σου μέρος στον πλανήτη, όπως είναι και στους περισσότερους από εμάς, τότε σκέψου ότι μπορείς να τα απολαύσεις καλύτερα μέσα σε ένα lounge, δηλαδή το σαλόνι των αεροδρομίων.

Μετάτρεψε την εμπειρία του αεροδρομίου από την ταλαιπωρία στην απόλαυση με καλό φαγητό και ποτό, χαλάρωση, καθαριότητα και δυνατό Wi-Fi.

Και επειδή είναι πιθανόν να το σκεφτείς, τα σαλόνια των αεροδρομίων δεν είναι μία πολυτέλεια για λίγους. Είναι μία προσιτή ευκολία, που μπορείς να προσθέσεις στο ταξίδι σου.

Ειδικά, αν προσέχεις πολύ τί τρως αλλά και τί ξοδεύεις, τότε συνέχισε να διαβάζεις.

Τα σαλόνια αεροδρομίων αξίζουν γενικά την προσπάθεια να μπεις, είτε προβλέπεται από το αεροπορικό σου εισιτήριο, είναι όχι. Τα οφέλη του airport lounge είναι πραγματικά εκεί, από τα βασικά όπως καθαρές τουαλέτες, φαγητό και ένα μέρος για να καθίσεις άνετα στο αεροδρόμιο και να τελειώσεις τις δουλειές σου πριν ή ανάμεσα από την πτήση και ενώ απολαμβάνεις την ησυχία σου και το αγαπημένο σου ποτό. Αυτήν την λύση θα την βρεις ιδιαίτερα εξυπηρετική, ειδικά ανάμεσα σε πτήσεις, όπου υπάρχει αναμονή και δεν ξέρεις τι να κάνεις, και θα χρειαστεί να γευματίσεις και να ξεκουραστείς.

Το ολοκαίνουργιο “The Lounge Thessaloniki” είναι η καλύτερη λύση για μικρούς και μεγάλους

Το “The Lounge Thessaloniki” είναι το ολοκαίνουργιο σαλόνι της εταιρείας Global Lounge Network και βρίσκεται στο νέο τερματικό σταθμό του Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης «Μακεδονία». Δεν είναι τυχαίο ότι έχει τόσο καλές κριτικές!

Εκεί μπορείς να απολαύσεις σε μία πολύ συμφέρουσα τιμή εισιτηρίου από επιλογές φαγητού μαγειρεμένες στην κουζίνα του, τοπικά κρασιά και επώνυμα αλκοολούχα ποτά, αναψυκτικά, καφέ και τσαϊ, ένα χώρο ψυχαγωγίας για παιδιά, δωμάτιο «Zen», Wi-Fi με υψηλές ταχύτητες, ειδικά επιλεγμένα τηλεοπτικά κανάλια, πρίζες με θύρες AC και USB.

Για φαγητό μπορείς να επιλέξεις από το ανανεωμένο μενού, του οποίου την επιμέλεια έχει η διευθύντρια του lounge  Όλγα Αγγελοπούλου, που διαθέτει τεράστια εμπειρία από τον τομέα του τουρισμού και της εστίασης. Επίσης, μπορείς να γευτείς απεριόριστα φρέσκα σνακ και σαλάτες, γλυκά και επιδόρπια από τον αναβαθμισμένο μπουφέ του σαλονιού.

Στο “The Lounge Thessaloniki” γίνονται δεκτά Priority Pass, Lounge Pass, Lounge Key μέλη καθώς και πληρωμές με Visa και Mastercard.

** Τα προϊόντα και οι προτάσεις αγοράς είναι επιλογές των συντακτών του Foodstory χωρίς εμπορικό σκοπό ή διαφημιστικό έσοδο.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Valentine’s dessert: Μην αγοράζεις, φτιάξτο με το ταίρι σου στην Άμμιλο!

Next Article

Κυριακάτικη εξόρμηση για brunch ή κρασί στην Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής

Related Posts