Valentine’s dessert: Μην αγοράζεις, φτιάξτο με το ταίρι σου στην Άμμιλο!

Το γευστικό ταξίδι για το Valentine’s Day ξεκινάει με γλυκές δημιουργίες εμπνευσμένες από τη γιορτή. Λίγο πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2024, δες τι μπορείς να κάνεις με τον έρωτα σου.

Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων η Άμμιλος Cooking Experience διοργανώνει pastry lessons ώστε τα ζευγάρια να διασκεδάσουν, ετοιμάζοντας μαζί τα γλυκά της αγάπης. Μπορείς λοιπόν να περάσεις ένα δημιουργικό απόγευμα με το ταίρι σου στη Θεσσαλονίκη παίρνοντας μέρος στο hands on σεμινάριο «ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ» με την pastry chef Αριάδνη Πυλαρινού.

Φορέστε τα καλά σας, τα καθημερινά σας ή τα σέξι σας ρούχα και κλείστε θέση για τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024  στις 18.00 στον πολυχώρο γαστρονομίας «Άμμιλος» για να φτιάξετε τα γλυκά του έρωτα ή τα γλυκά που αγαπάμε. Μην φανταστείς τίποτα εξεζητημένο: μία Lovers Red velvet, ένα Blondies Couple Goals και ένα Cheesecake Passion.

Ειδικά αν δεν είσαι για καρδούλες και λουλούδια, μπορείς να μάθεις τα μυστικά για αυτά τα τρία γλυκά και στο τέλος της βραδιάς να τα δοκιμάσεις πίνοντας αρωματικό γαλλικό καφέ και κρασί. Φεύγοντας, θα πάρεις μαζί σου εκτός από την πολύ καλή εμπειρία της μαγειρικής στον φιλόξενο χώρο της Άμμιλος Cooking Experience αλλά και τις συνταγές, ώστε να ετοιμάσεις τα γλυκά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:

Lovers Red velvet: Κόκκινο παντεσπάνι, κρέμα τυριού αρωματισμένη με λευκή σοκολάτα & κόκκινα φρούτα.

Blondies Couple Goals: Λευκό brownies με κομμάτια σοκολάτας, φυστικοβούτυρο και καραμέλα βουτύρου, σε σχήμα καρδιάς.

Cheesecake Passion: Δροσερό τσίζκεϊκ με βάση από μπισκότο βουτύρου, κρέμα τυριού αρωματισμένη με φράουλα και λικέρ λεβάντα & γλάσο φράουλα λευκή σοκολάτα

Τι θα έλεγες για σεμινάρια F&B και cooking lessons

Αν δεν προλαβαίνεις τα γλυκά του πάθους στην Άμμιλο τα cooking lessons και τα hands on σεμινάρια τρέχουν όλο το χρόνο.

Την Άμμιλο Cooking Experience ανέλαβε το 2022 η Μαρία Κα’ι’βετζή με background τόσο από την μαγειρική όσο και την εκπαίδευση. Συνδύασε λοιπόν τα δύο της μεγάλα ταλέντα για να ανοίξει ένα γαστρονομικό εργαστήρι, που η Θεσσαλονίκη και ως μέλος του δικτύου Δημιουργικών Πόλεων Γαστρονομίας της UNESCO είχε σίγουρα ανάγκη.

Η Άμμιλος (τούρτα στα αρχαία ελληνικά, προσφορά στην θέα Αρτέμης) άνοιξε τις πόρτες του στην Σταυρούπολη μπροστά στο πάρκο, το 2023.

Εκεί διοργανώνονται από σεμινάρια μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής, επαγγελματικές εκδηλώσεις και team building days στη Θεσσαλονίκη, μέχρι γαστρονομικό τουρισμό, παιδικά πάρτι, μαγειρικής για παιδιά.

Ο γαστρονομικός τουρισμός βρίσκεται σε τεράστια ανάπτυξη παγκοσμίως και η Θεσσαλονίκη διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά για να αποτελέσει κορυφαίο προορισμό για φαγητό και ποτό.

Όταν άνοιξε ο χώρος, οι πρώτοι επισκέπτες του ήταν δύο Μεξικανοί, που ταξίδεψαν στην πόλη και ήθελαν να ζήσουν την ελληνική φιλοξενία και να μάθουν όσα περισσότερα μπορούν, για την ελληνική κουζίνα. Έχουν επισκεφθεί την Άμμιλο επισκέπτες από το Καζακστάν, τη Φινλανδία και τις ΗΠΑ για να μάθουν από κοντά τι και πού τρώνε οι ντόπιοι στη Θεσσαλονίκη.

Η Μαρία εξηγεί πως η φιλοσοφία είναι instructors και φιλοξενούμενοι να παρασκευάζουν εύκολα φαγητά, ακολουθώντας απλές αλλά νόστιμες συνταγές και χρησιμοποιώντας υλικά που βρίσκει κανείς και στο σούπερ μάρκετ και στο τέλος της μαγειρικής τα παίρνει μαζί του.

Άλλωστε, αυτός ο πολυχώρος γαστρονομίας στη Θεσσαλονίκη, είναι ανοιχτός για όλους, επαγγελματίες, ερασιτέχνες μάγειρες ή και foodies. Μπορεί να φιλοξενήσει από ένα άτομο μέχρι 22 άτομα.

Πρόσφατα διοργάνωσε ένα workshop για ψωμί και έγινε χαμός. Θα ακολουθήσει και ένα σεμινάριο για ζυμώσεις και ωμές παρασκευές.

Δηλώστε συμμετοχή στο 2310606355!

Διαβάστε ακόμη: Για tiramisu στο Ergon Agora East (vd)

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Ένα Masterclass με ελληνικές γεύσεις στο “The Wine Hub” στη Θεσσαλονίκη

Next Article

Tο fancy restaurant του “The Lounge Thessaloniki” στο αεροδρόμιο Μακεδονία

Related Posts