Premium οινογνωσίες στο κελάρι του Blé Vin με οδηγό τον Παύλο Γκέγκα

Από αυτήν την Τετάρτη 17.01.2024, και κάθε δεύτερη Τετάρτη, ο οινοκριτικός και σύμβουλος οίνου Παύλος Γκέγκας θα βρίσκεται στο κελάρι του Blé Vin στην καρδιά της πόλης, στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, για μία σειρά wine tasting events M for Mystic!

Οι Τετάρτες του χειμώνα γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέρουσες, καθώς μπορείς να τις περάσεις κάνοντας με γευσιγνωσίες υψηλής αισθητικής, ποιότητας και κόστους κρασιών.

Με πολύτιμο οδηγό τον Π. Γκέγκα θα έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις και να κατανοήσεις τον δαιδαλώδη και μυστηριακό χαρακτήρα ιδιαίτερων και μη δημοφιλών ποικιλιών. Ποικιλίες όπως της Μαυροδάφνης, του Μαυροτράγανου, του Μούχταρου και του Μαυρουδιού Θράκης, θα βρεθούν στο ποτήρι σου και θα αποκωδικοποιηθούν με τρόπο κυρίως απολαυστικό και ενδιαφέρον.3

Διαβάστε ακόμη: To Blé Vin στη Θεσσαλονίκη θα γίνει το στέκι σου για κρασί και μεζέδες

Τα οινοποιεία και οι ετικέτες που θα σας κάνουν χαρούμενους, παρατάσσονται:

Anatolikos Vineyards: Fine Mavroudi 2020

Odryses Winery: Roptron Mavroudi of Thrace 2018

Vourvoukeli Estate: Mavroudi of Thrace 2018

Parparoussis: Taos 2020

Papargyriou Winery: La Reine des Montagnes Noire 2022

Gentilini: Eclipse 2020

Gavalas Winery: Mavrotragano 2022

Sigalas: Μαυροτράγανο 2020 Magnum

Muses Estate: Mouhtaro 2022 Magnum 

Samartzis: Μούχταρο 2021

Katrisiosis Family: Mouhtaro 2018

EVENT ID

Σειρά wine tasting events (κάθε δεύτερη Τετάρτη) με τον οινοκριτικό και σύμβουλο οίνου Παύλο Γκέγκα. (https://www.gegas.gr/

Κόστος συμμετοχής: 28€, περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Κρατήσεις:  2310231201 (απαραίτητη κράτηση θέσεων)

Πού: Blé Vin, Πεζόδρομος Αγίας Σοφίας & Γεωργίου Σταύρου 14, τηλ. 2310 231201

Πότε: Από την Τετάρτη 17.01.2023 και κάθε δεύτερη Τετάρτη στις 21:00.

Διαβάστε σχετικά: Bermet: Το κρασί από την Σερβία που έπιναν οι επιβάτες του Τιτανικού

** Τα προϊόντα και οι προτάσεις αγοράς είναι επιλογές των συντακτών του Foodstory χωρίς εμπορικό σκοπό ή διαφημιστικό έσοδο.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Στενή συνεργασία με τα Πανεπιστήμια της χώρας επιδιώκει η Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια

Next Article

Η Ανθή Χαραλαμπόγλου από τη Βιτάστα Σερρών έφτασε μέχρι τη Νέα Ζηλανδία για να σπουδάσει την τέχνη του κρασιού

Related Posts