Τα «ΒορΟινά των Χριστουγέννων» και φέτος στο Electra Palace

Στον όμορφο χώρο του ξενοδοχείου Electra Palace στη Θεσσαλονίκη, τα «ΒορΟινά των Χριστουγέννων» ξυπνούν τη μαγεία των Χριστουγέννων με δένδρα, πολύχρωμα στολίδια και λαμπιόνια, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γιορτής.

Τα «ΒορΟινά των Χριστουγέννων» είναι μία ακόμη ετήσια και θεσμοθετημένη εκδήλωση της ένωσης «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» η οποία φέτος συμπληρώνει τα 30 χρόνια λειτουργίας. Είναι μία πολύ διαφορετική και ενδιαφέρουσα επιλογή για να περάσεις το απόγευμα αυτής της Δευτέρας, δοκιμάζοντας ενδιαφέροντα κρασιά και μοναδικά αποστάγματα αλλά και συμβάλλοντας στον σκοπό ενός φιλανθρωπικού σωματείου.

Προσφέρουν ένα αυθεντικό και πρωτοποριακό γευστικό ταξίδι μέσα από εξαιρετικά κρασιά, παλιές σοδειές, οίνους σε μεγάλα μεγέθη φιαλών, πειραματικές, ακυκλοφόρητες ή ιδιαίτερα περιορισμένης κυκλοφορίας ετικέτες. Επιπλέον, μικρές κάθετες γευσιγνωσίες, one-off αποκαλύψεις, ενδιαφέροντα αποστάγματα και πολλά, πάρα πολλά ακόμη, στα τραπέζια και στις φιάλες της εκδήλωσης.

Δεν αποτελούν απλώς γεγονός, αλλά μια όμορφη στιγμή μέσα στην εορταστική περίοδο, όπου η καρδιά και το ποτήρι γεμίζουν με κρασί και αγάπη.

Διάβασε ακόμη:

To Blé Vin στη Θεσσαλονίκη θα γίνει το στέκι σου για κρασί και μεζέδες

Στόχος είναι το κοινό, καταναλωτές και επαγγελματίες από την εστίαση και το εμπόριο οίνου, να γνωρίσει, να γευθεί, να απολαύσει και κυρίως να κατανοήσει τον πλούτο μερικών από τα πλέον κορυφαία οινοποιεία της χώρας, όπως εξελίσσεται η αμπελουργία και η οινοποιία στο σήμερα.

Τα «ΒορΟινά των Χριστουγέννων» έχουν γίνει θεσμός

Από το 2016, τα «ΒορΟινά των Χριστουγέννων» έχουν καθιερωθεί ως μια εορταστική Χριστουγεννιάτικη παράδοση των «Οινοποιών Βορείου Ελλάδος».

Τα έσοδα από τη συγκεκριμένη εκδήλωση, προσφέρονται κάθε χρονιά για τη φροντίδα παιδιών. Για φέτος, οι «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» αποφάσισαν το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τα εισιτήρια των επισκεπτών, να δοθεί εξ ολοκλήρου στο Ενιαίο Επαγγελματικό Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καστοριάς, όπου πραγματοποιείται έργο για τη στήριξη νεαρών ατόμων στην καθημερινότητα αλλά και για μάχες που δίνουν ακόμη και σε παραολυμπιακούς αγώνες.

Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων

*Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

*Ώρες 18:00-22:00

*Ξενοδοχείο Electra Palace

*Πλατεία Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη

*Κόστος εισιτηρίου: 15€

** Κρατήσεις εισιτηρίων μέσω Viva «ΒορΟινά Χριστουγέννων 2023 Θεσσαλονίκη» και στη γραμματεία της εκδήλωσης.

Πληροφορίες για την ένωση «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος», τα οινοποιεία-μέλη της, το προφίλ και τις δράσεις της, βρίσκεις εδώ: www.winemakersofnorthgreece.gr.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

To Blé Vin στη Θεσσαλονίκη θα γίνει το στέκι σου για κρασί και μεζέδες

Next Article

Ένα fam trip στις γεύσεις και τους οίνους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Related Posts