Τράγος κοκκινιστός, χοιρινό με  κάστανα και τζάκι στο «Όλυμπος» στον Παλαιό Παντελεήμονα

Ατμόσφαιρα παραδοσιακής ταβέρνας, μενού με μαγειρευτά με τοπικά προϊόντα ανάλογα με την εποχή και ζεστή εξυπηρέτηση. Όλα αυτά στην ταβέρνα «Όλυμπος» στον Παλαιό Παντελεήμονα.

Από το μπαλκόνι του απλώνεται μπροστά σου η ακτογραμμή της Πιερίας.

Στο τραπέζι σου αγριογούρουνο στιφάδο, χοιρινό με κάστανα, μοσχαράκι με μελιτζάνες, τράγος κοκκινιστός. Αυτά τα πιάτα σερβίρονται μόνο όταν τα υλικά είναι στην εποχή τους.

Στις υπόλοιπες λαχταριστές επιλογές θα βρεις χοιρινό κοντοσούβλι, κοτόπουλο κοντοσούβλι, κοκορέτσι, αρνάκι, κότσι.

Διαβάστε σχετικά:

Όσα νόστιμα βγάζει η Κεντρική Μακεδονία σε ένα ταξίδι

Ετοιμάζουμε πιάτα ώστε να είναι στην εποχή τους αλλά και να είναι φρέσκα, μας λέει ο Γιάννης, ιδιοκτήτης του «Όλυμπος». Ο Γιάννης έζησε μια ζωή στον Παλαιό Παντελεήμονα και φροντίζει για την προώθηση της περιοχής σε τουριστικό και γαστρονομικό επίπεδο.

Ο «Όλυμπος» άνοιξε το 1993από τον παππού του Γιάννη και πριν από 10 χρόνια το διαχειρίζεται ο Γιάννης.

Συνολικά στο πανέμορφο παραδοσιακό χωριό με την γραφική πλατεία και την μοναδική ησυχία λειτουργούν  7 εστιατόρια και περίπου 200 κλίνες.

Διαβάστε σχετικά:

Στη Δράμα θα φας και θα πιείς καλά. Θα περάσεις ακόμη καλύτερα

***Τα προϊόντα και οι προτάσεις αγοράς είναι επιλογές των συντακτών του Foodstory χωρίς εμπορικό σκοπό ή διαφημιστικό έσοδο.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Θεσσαλονίκη: Πασχαλινό αυγό με κρόκο από μάνγκο και φρούτα του πάθους

Next Article

ΑνφανΓκατέ: Επιτέλους ένα ενδιαφέρον μενού για brunch!

Related Posts