Ελαιόλαδο με γεύση Cappuccino! Μοναδική γευστική προσθήκη σε πολλές συνταγές

Ένα εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, “παντρεύτηκε” με ένα ειδικό χαρμάνι καφέ και με μικρές πινελιές από βανίλια Μαγαδασκάρης προέκυψε ένα πολύ ιδιαίτερο προϊόν.

Όσο ανατρεπτικός και αν ακούγεται αυτός ο συνδυασμός, άλλο τόσο ανατρεπτικό αποτέλεσμα φέρνει στο πιάτο και σε συνταγές που χρειάζονται το κάτι παραπάνω για να αναβαθμιστούν.

Παρασκευάζεται από την εταιρία Nature Blessed με έδρα τη ΒΙΠΕ Σίνδου, η οποία μετά από δύο χρόνια δοκιμών επέλεξε αρωματικές ποικιλίες καφέ, αποκλειστικά για να συνδυαστούν με το λάδι.

Το λάδι με γεύση καφέ καπουτσίνο μπορεί να δώσει ένα μοναδικό τόνο σε κόκκινες σάλτσες, ενώ μπορεί να αποτελέσει τη βάση για μαρινάρισμα κρεατικών, πουλερικών και κυνηγιού καθώς προσδίδει γεύση καπνιστού και επίγευση νότες ξηρών καρπών.

Ωραία προσθήκη είναι μερικές σταγόνες από το λάδι σε πιάτα με ποικιλίες αλλαντικών και τυριών. Χρησιμοποιήστε το ακόμη για ελαφρύ τηγάνισμα αυγών ή ομελέτας.

Αυτό το λάδι μπορεί να αντικαταστήσει το λιπαρό στοιχείο σε κέικ, μάφινς, μπράουνις ή μους σοκολάτας. Ο συνδυασμός της σοκολάτας με το άρτυμα cappuccino, δίνει υπέροχο άρωμα μόκας στο τελικό προϊόν και είναι ένας συνδυασμός που ταιριάζει απόλυτα.

Αναδεικνύει τα γλασαρίσματα, τα παγωτά και τα σμούθις. Ενισχύει τη γεύση σε ροφήματα καφέ, ζεστά και κρύα. Μπορεί να αποτελέσει συστατικό σε κοκτέιλς.

Το δοκιμάσαμε στην Έκθεση Detrop – Oenos 2023.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Μία ξεχωριστή μοναστηριακή γιορτή στο πρόγραμμα του KOUZINA 2023

Next Article

Tasteatlas: Best street food in the world. Σε ποια θέση είναι ο γύρος

Related Posts