Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού στην Artozyma 2022

Το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού, ένα κορυφαίο γεγονός στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης Artozyma 2022, δεδομένης της επιτυχίας του σε προηγούμενες διοργανώσεις, καθιερώνει εφεξής την κατηγορία “Αρτοποιοί Νέας Γενιάς”, το οποίο θα εναλλάσσεται ανά διοργάνωση με την κατηγορία “Επαγγελματίες Αρτοποιοί”.

To αλεύρι και η ζάχαρη έχουν την τιμητική τους

H Artozyma είναι το κλαδικό εκθεσιακό γεγονός που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του επιχειρηματικού κόσμου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Φιλοξενεί τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, συσκευασίας και εξοπλισμού, ενώ παράλληλα, μέσα από πρωτότυπα θεματικά αφιερώματα και πολυάριθμες εκδηλώσεις, αναδεικνύει τις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν στον κλάδο: δράσεις, seminars, workshops, masterclasses!

Bakery Lab – Masterclasses «Όχι μόνο Φρέσκο, αλλά και Νόστιμο»

Περίπτερο 13 – Καθημερινά 2 – 4 Απριλίου

Τα Masterclasses με τίτλο «Όχι μόνο Φρέσκο, αλλά και Νόστιμο», είναι ένα τριήμερο μαθημάτων για αρτοποιήματα με ψωμιά και άλλες προτάσεις από τον ελληνικό φούρνο. Πρόκειται για μια συνεχή εναλλαγή θεωρίας και πρακτικής με στόχο την παρουσίαση τρόπων και τεχνικών για την αρτοποιία που επικεντρώνεται εκτός από το φρέσκο και τη γεύση, στη νοστιμιά και στην ποιότητα της διατροφής μας.

Pastry Lab – Masterclasses Zαχαροπλαστικής

Περίπτερο 15 – Καθημερινά 2 – 4 Απριλίου

Στη φετινή Artozyma η Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος, φιλοξενεί αξιόλογους Pastry Chefs επίτιμα μέλη της Λέσχης από το εξωτερικό και μέλη της Λέσχης από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις σύγχρονες τάσεις της ζαχαροπλαστικής τέχνης. Θα πραγματοποιηθούν 7 Master Classes και τις 3 ημέρες του Pastry Lab στο Περίπτερο 15 διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Ημερίδα – “Βιοτεχνική αρτοποιία ζαχαροπλαστική, προσέγγιση των σύγχρονων προκλήσεων”

Seminars & Workshops Area, Ημιώροφος Περιπτέρου 15 – Σάββατο 2 Απριλίου

Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ) συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία στο χώρο των τροφίμων και κυρίως της αρτοζαχαροπλαστικής που αποτελεί ένα πολύ μεγάλο μερίδιο της Ελληνικής παραγωγής. Στο πλαίσιο αυτό, συμμετέχει στη 10η Artozyma με stand στο Περίπτερο 15 όπως και με τη διεξαγωγή επιστημονικής ημερίδας με θέμα, “Βιοτεχνική αρτοποιία ζαχαροπλαστική, προσέγγιση των σύγχρονων προκλήσεων”.

Ημερίδα – “Το Ζαχαροπλαστείο στη Digital Εποχή του”

Seminars & Workshops Area, Ημιώροφος Περιπτέρου 15 – Κυριακή 3 Απριλίου

Η Συντεχνία Καταστηματαρχών-Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της Artozyma οργανώνει ημερίδα με θέμα «Το Ζαχαροπλαστείο στη Digital Εποχή του». Στόχος της ημερίδας είναι να παρουσιάσει τη σημαντική συμβολή των νέων τεχνολογιών και σύγχρονων μέσων στην αναβάθμιση, τόσο της εικόνας και της εμπορικότητας του ζαχαροπλαστείου όσο και ορισμένων διαδικαστικών θεμάτων, όπως η ασφάλεια αστικής και νομικής ευθύνης.

Ημερίδα – “Η Πιστοποίηση των Προϊόντων χωρίς γλουτένη στην Ελλάδα”

Seminars & Workshops Area, Ημιώροφος Περιπτέρου 15 – Κυριακή 3 Απριλίου

Η Ελληνική Εταιρία Κοιλιοκάκης σε συνεργασία με την TUV Hellas και τον κ. Ιωάννη Μπαράκο (lead auditor), παρουσιάζουν τα νέα δεδομένα στην πιστοποίηση των προϊόντων χωρίς γλουτένη. Στην ημερίδα συμμετέχει και ο chef κ. Μαρίνος Κοσμάς, ιδιοκτήτης της εταιρίας Novus Gluten Free Concepts, ο οποίος θα μεταφέρει την εμπειρία του από την gluten free αγορά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Τα εκλέρ των Όσκαρ (pic)

Next Article

Τα πρώτα λουκάνικα που φτιάχτηκαν σε... εργαστήριο

Related Posts