Πρόσθεσε χρώμα και γεύση στα ψητά με αυτήν την σως

Η διάσημη αργεντίνικη σάλτσα είναι ιδανική για να συνοδέψετε ψητό κρέας ή ψάρι, ενώ μπορείτε να την προσθέσετε σε σάντουιτς  ή σε ψητά λαχανικά.

Πρόκειται για μία εύκολη, απλή και οικονομική σάλτσα που μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη διαφορά στα ψητά ή στα σάντουιτς  με λίγα υλικά και θερμίδες.

Συνταγή

1 φλιτζάνι φύλλα μαϊντανού

Μισό φλιτζάνι φύλλα κόλιανδρου

¼ φλιτζανιού ρίγανη

Σκόρδο (όσο επιθυμείτε)

Ελαιόλαδο

Λίγο ξίδι

Ξύσμα από ένα λεμόνι

¾ κουτ. γλυκού μπούκοβο

Αλάτι

Εκτέλεση

Μπούκοβο ή ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά (Προαιρετικά)

Ρίχνετε τα υλικά στο μίξερ και χτυπάτε έως ότου ομογενοποιηθεί η σάλτσα.

Μεταφέρετε σε μπολ και σερβίρετε σε κρέας, ψάρι ή λαχανικά.

Διαβάστε ακόμη:

Kαραμελωμένα κρεμμύδια: Η πιο ξεχωριστή σάλτσα

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Glühwein: Το ποτό της θαλπωρής

Next Article

«Ψευτο-μπανάνα»: Η νέα υπερτροφή από την Αιθιοπία

Related Posts