Πιο πλούσιο από ποτέ το πρόγραμμα της φετινής Δραμοινογνωσίας

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 9ου Φεστιβάλ Οίνου, της αγαπημένης Δραμοινογνωσίας στις 11 Μαΐου. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων με επίκεντρο το κρασί είναι πολύ πλούσιο και αποκορύφωμα θα έχει το άνοιγμα των οινοποιείων της Δράμας στο ευρύ κοινό.

Με σύνθημα Όλη η πόλη μια γιορτή, θα ξεκινήσει το Σάββατο 11 Μαΐου η Δραμοινογνωσία με εκδηλώσεις και πάρτυ σε όλα τα σημεία της πόλης της Δράμας. Το βράδυ η αγαπημένη Ελένη Βιτάλη θα δώσει μία μεγάλη συναυλία στην Κεντρική Πλατεία της Δράμας. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • Red wine and barbeque party όπου ερυθρός οίνος με συνοδεία ψητών κρεάτων θα διατεθούν σε επισκέπτες της Δραμοινογνωσίας στον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου – 15 Μαΐου 2024.
  • Rose wine and dj party. Μια φρέσκια, νεανική εκδήλωση με ροζέ δραμινό κρασί συνοδεία μουσικών, από γνωστούς και καταξιωμένους Djs στην αυλή του διοικητηρίου – 16 Μαΐου 2024.
  • Ιταλική κουζίνα και Δραμινός οίνος. Στελέχη του τμήματος chef της ανώτερης σχολής επαγγελματικής κατάρτισης της Δράμας, θα παρουσιάσουν ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις και σωστούς συνδυασμούς, με βάση το Δραμινό κρασί.
  • Το 6ο Drama Wine Trail διοργανώνεται στις 19 Μαΐου 2024 στην Κοινότητα Αδριανής, του Δήμου Παρανεστίου Δράμας. Πρόκειται για δύο “μεθυστικές” διαδρομές μέσα από τα κτήματα των Οινοποιείων:

Estate Manolesakis – ΚΤΗΜΑ Μανωλεσακη

Nico Lazaridi Winery

Oenogenesis Winery / Οινοποιείο Οινογένεσις

Domaine Costa Lazaridi – Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη

Η διοργάνωση έρχεται να κινητοποιήσει δρομείς και να δώσει το έναυσμα για να προαχθεί το μήνυμα της άθλησης και της υγείας!

Διαβάστε ακόμη: Δραμοινογνωσία 2023: Θα γίνει και φέτος χαμός

  • Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων, το άνοιγμα των οινοποιείων της Δράμας στο ευρύ κοινό, το τελευταίο Σαββατοκύριακο των εκδηλώσεων 18-19 Μαΐου 2024. Τα οινοποιεία της περιοχής συμμετέχουν κάθε χρόνο στη διοργάνωση Ανοιχτές Πόρτες, που αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση για απόδραση και εκδρομή για το Σαββατοκύριακο του Μαΐου.

Η φετινή διοργάνωση εστιάζει ακόμα περισσότερο στον οίνο και στο συνταίριασμα των γεύσεων με συγκεκριμένες, στοχευμένες εκδηλώσεις, κάτι που αποτέλεσε τόσο βούληση των οινοποιών όσο και απαίτηση του κοινού.

Διαβάστε ακόμη: Γεμάτα ποτήρια και χαμογελαστά πρόσωπα στις «Ανοιχτές Πόρτες» των οινοποιείων

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές μας

Next Article

Εκείμερος: Ένα ταξίδι στον γευστικό πλούτο της Ημαθίας

Related Posts