Οι τηγανιτές πατάτες που τρώει η Μέρκελ στις Βρυξέλλες

Καταλαβαίνεις ότι κάτι καλό συμβαίνει σε αυτήν την friteria του Maison Antoine στις Βρυξέλλες, όταν κάθε φορά που περνάς από εκεί πολλοί άνθρωποι περιμένουν υπομονετικά στην ουρά. Μπορεί να στεκονται εκεί για ένα χωνάκι με τηγανιτές πατάτες για περίπου 45 λεπτά!

Μάλιστα, οι προσδοκίες αυξάνονται περισσότερο όταν ξέρεις ότι για τις πατάτες του Maison Antoine έβγαινε η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ από τη Σύνοδο Κορυφής, έτρωγε και επέστρεφε στις σκληρές διαπραγματεύσεις της. Δυναμωτικό; Θρεπτικό; Εθιστικό; Ίσως όλα μαζί

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί δεν σερβίρουν τηγανητές πατάτες τα «καλά» εστιατόρια;

Κάθε φορά στις Βρυξέλλες αναρωτιόμαστε γιατί τις λένε French fries όταν ξεκάθαρα οι τηγανιτές πατάτες είναι βελγική υπόθεση.

Στου Antoine φάγαμε αυτό που ονειρεύεται κανείς από την σωστή τηγανιτή πατάτα: τραγανή απέξω και τρυφερή εσωτερικά, υπέροχη sauce τυριού να σκεπάζει την μεγάλη ποσότητα από τις πατάτες στο χωνάκι. Απίθανα!

Πολλοί αναφέρουν στα social media οτι πρόκειται για τις καλύτερες πατάτες των Βρυξελλών. Αν δεν δοκιμάσεις, θα μείνεις με την απορία.


Info:

Place Jourdan 1, Βρυξέλλες 1040 Βέλγιο

Διαβάστε ακόμη:

Τηγανιτές γλυκοπατάτες. Το τέλειο σνακ

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

THESSALONIKI WINE SHOW: Ξεκινά σήμερα η γιορτή του ελληνικού κρασιού

Next Article

Πολλοί προωθούν την τοπική γαστρονομία. Ελάχιστοι όπως ο Δήμος Αριστοτέλη

Related Posts