Μια φιάλη κρασιού σαν τριαντάφυλλο (vd)

Ποιος είπε ότι η συσκευασία δεν παίζει ρόλο; Ίσως όχι στο γευστικό αποτέλεσμα, αλλά μία ωραία εμφάνιση προϊδεάζει θετικά τον χρήστη.

Κάπως έτσι όμορφα μας προϊδέασε η φιάλη του ροζέ Μέγα Σπήλαιο καθώς διαπιστώναμε ότι ο πάτος της δεν μοιάζει με κανέναν άλλον που έχουμε δει μέχρι τώρα.

Το ροζέ βαθύ τριανταφυλλί του χρώμα συνδυάζεται πολύ καλά με το μπουκάλι – που μοιάζει να μην θέλει να ανοιχτεί ώστε να συνεχίσει να διατηρεί στο εσωτερικό αυτό το ζωντανό του ροζ χρώμα.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, ο πάτος της φιάλης έχει σκαλιστεί ώστε να έχει το σχήμα ενός τριαντάφυλλου.

Αυτό το μπουκάλι όταν αδειάσει, δεν πρέπει να πεταχτεί.

Για το περιεχόμενο μαθαίνουμε ότι πρόκειται για ένα κρασί με ιώδεις ανταύγειες και μύτη που εντυπωσιάζει με αρώματα φρέσκων κόκκινων φρούτων, όπως φράουλα και κεράσι, αλλά και μπαχαρικά. Στόμα στιβαρό και γενναιόδωρο με οξύτητα που του χαρίζει σπιρτάδα.

Συνδυάζει την αγαπημένη Μαλαγουζιά και το φινετσάτο Cabernet Franc σε μια ξεχωριστή φιάλη, που μπορεί να γίνει το καλύτερο δώρο για ένα κάλεσμα φίλων.

Το  κτήμα Μέγα Σπήλαιο φέρνει από το 1999 στην ελληνική και διεθνή αγορά κρασιά εξαιρετικής ποιότητας από τον αμπελώνα της Μονής Μεγάλου Σπηλαίου (στο Μέγα Σπήλαιο Καλαβρύτων) που βρίσκεται σε υψόμετρο 800 μέτρων πάνω από θάλασσα και φαράγγι στην Πελοπόννησο.

*Η παρουσίαση της φιάλης και το βίντεο έγιναν κατά τη διάρκεια του 18ου Χάρτη των Γεύσεων που έλαβε χώρα στις 27 και 28 Νοεμβρίου 2021 στη Θεσσαλονίκη.

**Τα προϊόντα και οι προτάσεις αγοράς είναι επιλογές των συντακτών του Foodstory χωρίς εμπορικό σκοπό ή διαφημιστικό έσοδα.

Διαβάστε ακόμη:

Μελέτη δείχνει έναν ακόμη λόγο για να πίνουμε κρασί με το φαγητό

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Οι χρωματιστές κρέπες είναι πιο fun!

Next Article

Πώς φεύγει η μυρωδιά του σκόρδου ή της σκορδαλιάς;

Related Posts