Γρήγορη και εύκολη πάστα κόκκινης πιπεριάς

Έχεις ένα φιλέτο κοτόπουλο ή ψάρι, λίγες πατάτες και βραστές σαλάτες και σου λείπει κάποιο στοιχείο, που θα δώσει την επιπλέον γεύση χωρίς να δώσει τις επιπλέον θερμίδες.

Η λύση περιλαμβάνει λίγες ψητές κόκκινες πιπεριές, μισή σκελίδα σκόρδο (ή περισσότερο αν το επιθυμείτε), λίγο λάδι και ξύδι, αλάτι και πιπέρι.

Όλα τα υλικά αυτά τοποθετούνται σε ένα μπλέντερ και γίνονται μία νόστιμη κατακόκκινη πάστα πιπεριάς. Δοκιμάζεις και ανάλογα με τα γούστα προσθέτεις ξύδι για περισσότερη οξύτητα και αλάτι αν το χρειάζεται.

Χρησιμοποίησε το σε βραστές πατάτες, ψητό ψάρι ή ένα κομμάτι κομμάτι κοτόπουλο.

Η κόκκινη πιπεριά θα προσθέσει γλυκύτητα στο πιάτο, το σκόρδο θα προσθέσει γεύση και με το ξύδι θα υπάρξει οξύτητα που του λείπει.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Μπρόκολο: Οι λόγοι που είναι ο βασιλιάς των λαχανικών

Next Article

Αυτό το cheesecake είναι από την... Κρήτη

Related Posts