Το “Tom Cruise cake” μυρίζει Χριστούγεννα

Αυτό είναι το κέικ με το οποίο οι διασημότητες έχουν εμμονή, καθώς τους το χαρίζει κάθε Χριστούγεννα ο διάσημος ηθοποιός Tom Cruise.  

Η Rosie O’Donnell είπε ότι όταν παίρνει το δικό της κάθε χρόνο, από τον παλιό της φίλο “Tommy”, ξεκινά επίσημα την περίοδο των Χριστουγέννων στο σπίτι της.

Ο Cruise συνεχίζει να κάνει δώρο ένα κέικ καρύδας από ένα μικρό, οικογενειακό αρτοποιείο στο Λος Άντζελες, σε φίλους διασημοτήτων στη λίστα του για τις γιορτές. Για 99 $, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής, το κέικ αποστέλλεται κατεψυγμένο, συσκευασμένο με ξηρό πάγο, από το αρτοποιείο.

Ο O’Donnell έθεσε ακόμη και μερικές ερωτήσεις σχετικά με τη λιχουδιά – η οποία φτιάχνεται στο οικογενειακό Doan’s Bakery στο Woodland Hills της Καλιφόρνια και αποστέλλεται σε όλο τον κόσμο σε άτομα της λίστας Cruise. Διασημότητες – συμπεριλαμβανομένων των Kirsten Dunst, Renée Zellweger, Angela Bassett, James Corden, Jimmy Fallon, Henry Cavill, Cobie Smulders και Graham Norton – λατρεύουν να μιλούν για το ότι βρίσκονται στη λίστα κέικ του Cruise και πόσο «απίστευτη» και «απολαυστική» είναι η γεύση του.

Για αυτό το μέρος, ο Cruise— ο οποίος πληροφορήθηκε για αυτό από την τότε σύζυγό του Katie Holmes που το έμαθε από την Diane Keaton — είπε το 2018, «Στέλνω [κέικ] σε όλους… και περιμένω για τις κλήσεις τους», από παραλήπτες που του τηλεφωνούν για να πουν πόσο καλό ήταν. “Είμαι σαν: Πες μου γι’ αυτό.”

Το “Tom Cruise cake” – το οποίο το αρτοποιείο αποκαλεί απλώς “White Chocolate Coconut Cake” – μπορεί να αποσταλεί μέσω του GoldBelly.com.

Σήμερα όμως, κανείς δεν μπορεί να το βρει για να το παραγγείλει γιατί είναι sold out. Πιθανότατα εξάντλησε τα αποθέματα ο αγαπημένος ηθοποιός του Top Gun.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Τα πιο δημοφιλή ψωμιά στον κόσμο

Next Article

Η βραχυκερατική φυλή βοοειδών στην Ονειρούπολη

Related Posts