Ένα ακόμη Trizoni ξεπηδά στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά στη θάλασσα μπροστά. Ωστόσο, δεν θα είναι μόνο για ψαροφαγία αλλά και για κρεατοφαγία και για καφέ και για take away.
Μετά Το TRIZONI και τα brands Exclusive & Sea Τreasures στα Λαδάδικα και την Κρυοπηγή, ο όμιλος έχει ήδη ξεκινήσει να τρέχει το νέο project εκεί που μέχρι πρότινος λειτουργούσε το καφέ – bar – restaurant Navona, μπροστά από το ξενοδοχείο «Makedonia Palace».
Η ανακοίνωση για το οριστικό κλείσιμο του Navona, ενός χώρου που ταυτίστηκε με την καθημερινή ζωή της παραλιακής ζώνης της Θεσσαλονίκης, τράβηξε την προσοχή όσων είχαν συνδέσει το σημείο με στιγμές χαλάρωσης και θέας στον Θερμαϊκό. Κυριακάτικα πρωινά, απογεύματα καθημερινών, καφέδες και ποτήρια κρασί – όλα σερβιρισμένα στο πιο προνομιακό σημείο της πόλης, με φόντο τη θάλασσα και το Μακεδονία Παλλάς.
Σήμερα, το ακίνητο γυρίζει σελίδα και εισέρχεται σε μια νέα φάση αξιοποίησης, με διαφορετική φιλοσοφία και στόχευση. Υπό τη διαχείριση του Ομίλου Trizoni, μετασχηματίζεται σε έναν πολυλειτουργικό χώρο εστίασης και φιλοξενίας, με ενιαία αλλά ευέλικτη δομή, διατηρώντας τη δυνατότητα αυτόνομης λειτουργίας, όπως συνέβαινε και με το Navona.
Το project έχει αρχίζει ήδη να «τρέχει» φιλοξενώντας κυρίως επαγγελματικά δείπνα και εκδηλώσεις. Αναμένεται όμως σύντομα να κλείσει και αυτός ο χώρος για να ανακαινιστεί.
Τι περιλαμβάνει το νέο project
Οι πληροφορίες από την ιστοσελίδα voria.gr αναφέρουν ότι η μίσθωση του χώρου από την εταιρία «FOOD RESORT TRIZONI EXLUSIVE IKE» είναι εξαετής, με χρονική διάρκεια μέχρι την 31η Μαΐου 2031, το ενοίκιο καθορίζεται σε 6.000 ευρώ μηνιαίως συν ΦΠΑ, και αναμένονται εργασίες ανακαίνισης συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ συν ΦΠΑ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο νέος χώρος θα περιλαμβάνει ένα Trizoni Exclusive για ψαροφαγία, ένα Trizoni Comfort με παραδοσιακή ελληνική κουζίνα ( με έμφαση σε ψητά και μαγειρευτά), ένα premium bar – καφέ και ένα take away station που θα εξυπηρετεί τους περιπατητές της παραλίας.
Στον ίδιο χώρο θα λειτουργούν όπως φαίνεται και από την ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα :
Trizoni Exclusive
Trizoni Comfort
Raw Sushi and Bar
Pizza Lab by Navona
Το Trizoni Resort θα αναπτυχθεί βάσει μοντέλου οριζόντιας διαφοροποίησης, συνδυάζοντας εστιατόρια, καφέ και υπηρεσίες ταχείας εξυπηρέτησης σε έναν ενιαίο χώρο.
Επέκταση μέσω εξαγοράς και ενσωμάτωσης brand Trizoni
Αυτή η κίνηση δεν είναι η μοναδική στρατηγική κίνηση του Ομίλου, με συνέργειες και χρήση χώρων που φιλοξένησαν καταστήματα εστίασης σημαντικής εμβέλειας.
Λίγα χρόνια πριν το Trizoni Exclusive και το Trizoni Comfort άρχισαν να λειτουργούν, στα Λαδάδικα, στον πανέμορφο όπου ήταν αρχικά το Πανελλήνιον και μετά το Γνήσιον.
Στο επιχειρηματικό πλάνο του Ομίλου εντάσσεται και η απόκτηση και επανατοποθέτηση του brand Anthoula’s Traditional Food, το οποίο λειτουργεί ήδη επί 30 χρόνια στη Χαλκιδική και χαίρει αναγνωρισιμότητας στον τομέα της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Η νέα του εγκατάσταση, στον ίδιο πολυχώρο με το Trizoni Sea Treasures, συνοδεύεται από επένδυση 800.000 ευρώ και περιλαμβάνει και τη δημιουργία raw bar.
Η προσθήκη του Anthoula’s ενισχύει περαιτέρω τη στρατηγική διαφοροποίηση του Ομίλου και αξιοποιεί τις συνέργειες μεταξύ fine dining και comfort food, προσελκύοντας διαφορετικά κοινά, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Με ισχυρή εταιρική ταυτότητα, premium brand portfolio και πολυκαναλική στρατηγική εξυπηρέτησης, ο Όμιλος Trizoni επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την εμπειρία εστίασης στη σύγχρονη αστική πραγματικότητα.
Διαβάστε ακόμη: Το Αρχοντικό στο Σοχό είναι για τους λάτρεις του αυθεντικού