Η Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, συμπληρώνει φέτος 165 έτη στην παραγωγή εκλεκτών αποσταγμάτων. Πιστός φύλακας της παράδοσης, η οικογένεια Βαρβαγιάννη βαδίζει στα βήματα που χάραξε ο Ευστάθιος Βαρβαγιάννης από το 1860 όταν έφτασε στο γραφικό Πλωμάρι της Λέσβου.
Η 100% ελληνική οικογενειακή επιχείρηση Βαρβαγιάννη επιλέγει αγνά, φυσικά υλικά, τα οποία σε αρμονία με την ιστορία και την παράδοση αλλά και με την χρήσιμη συμβολή της τεχνολογίας οδηγούν στη δημιουργία ενός εκλεκτού ελληνικού ποτού, του ούζου, με το οποίο το όνομα της εταιρείας έχει καταφέρει να ταυτιστεί παγκοσμίως.
Με αφορμή την επέτειο των 165 ετών, το Ούζο Βαρβαγιάννη θα συμμετέχει στη FOOD EXPO 2025, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ευρώπη.
Το επετειακό περίπτερο της Ποτοποιίας Βαρβαγιάννη θα αποτελέσει σημείο συνάντησης για επαγγελματίες και λάτρεις του ούζου, προσφέροντας γευστικές δοκιμές που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα των αποσταγμάτων της εταιρείας και τις αξίες που την καθιέρωσαν ως σύμβολο αυθεντικότητας και ποιότητας.
Στο Hall 1, στο Περίπτερο A06/B07, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα τέσσερα εξαιρετικά αποστάγματα του Ούζου Βαρβαγιάννη: το Πράσινο, το Μπλε, τον Εύζωνα και την Αφροδίτη.
Διαβάστε ακόμη: Όβηλος Ερυθρός 2020: Ο θριαμβευτής του Thessaloniki Wine & Spirits Trophy 2025