Level Up your Dinner στο Hyatt Regency Thessaloniki με Αλτάνη, Κοντοβά και Estrella

Μετά τις γιορτές και η μαγεία των Χριστουγέννων έχει φύγει. Πες όχι σε ένα αδιάφορο βράδυ Σαββάτου, που δεν ξέρεις τι να κάνεις. Πάρε την παρέα σου και απογειώσετε τη γευστική σας εμπειρία στο εστιατόριο Αμβροσία του Hyatt Regency Thessaloniki.

Σε συνεργασία με το πολύ αγαπημένο Estrella, ετοιμάζουν μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη έμπνευση και δημιουργία!

Ο πολυβραβευμένος σεφ Άνταμ Κοντοβάς, ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους της νέας ελληνικής κουζίνας, συναντά τον Executive Chef Απόστολο Αλτάνη και αυτό από μόνο του είναι ένας λόγος για γιορτή!

Πιάτα που συνδυάζουν την παράδοση με τη μοντέρνα γαστρονομία

Ανακαλύψτε στη Θεσσαλονίκη τη δημιουργικότητα του σεφ Άνταμ Κοντοβά που έχει διακριθεί σε κορυφαία εστιατόρια, όπως το βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin Sea Grill στις Βρυξέλλες και αναγνωριστεί με το βραβείο του Καλύτερου Νέου Σεφ από το FNL.

Ζήστε την εμπειρία της ελληνικής κουζίνας όπως δεν την έχετε ξαναδεί: καινοτόμα, φρέσκια και συναρπαστική. Το εστιατόριο Αμβροσία, ήδη γνωστό για τη δημιουργική του προσέγγιση στη σύγχρονη ελληνική κουζίνα, είναι το ιδανικό σκηνικό για αυτή τη συνεργασία. Το ειδικά σχεδιασμένο μενού υπόσχεται να αναδείξει την ελληνική κουζίνα μέσα από φρέσκες, καινοτόμες γεύσεις, προσφέροντας μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Ποιο είναι το μενού;

Welcome

Τόνος τάρε, εσπεριδοειδή, aμάρυνθος

Tuna, tare, citruskosho, amaranth

Τηγανητό μπάομπαν, καπνιστό χέλι, θόγαλο, χαβιάρι

Fried bao bun, smoked eel, crème fraiche, caviar

Κροκέτα με πατάτα, πικάντικο τσορίθο, αντζούγια

Croquette, spicy chorizo, smoked mussels, anchovy

1stcourse

Χτένια, καπνιστά μύδια, σάλτσα αμυγδάλου, αυγοτάραχο

Scallops, king crab, ajoblanco, bottarga

2ndcourse

Ταρτάρ μόσχου και βασιλικό καβούρι, μπριός, ΧΟ σάλτσα, μαύρη τρούφα

Beed tartar, king crab, brioche, XO sauce, black truffle

3rdcourse

ΓαρίδεςκαραμπινιέροστακάρβουναEXMΒΒQ, φιστίκι, αβοκάντο, μπίσκ

Carabiniero prawns on the charcoal, EXM BBQ, peanut, avocado, bisque

4thcourse

Φιλέτο μπλακάνγκους, παλαιωμένη γραβιέρα, καμένη σελινόριζα, παστράμι ουαγκιού

Black Angus fillet, aged gruyere, burned celery root, wagyu pastrami

5thcourse

Σορμπέ από βότανα, πίκλες από κουφοξυλιά

Herbalsorbet, elderflowerpickles

6th course

Καραμελωμένη λευκή σοκολάτα, ψητά μήλα, μίσο, τηγανητό ρύζι

Caramelized white chocolate, roasted apples, miso, fried rice

Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη έμπνευση, δημιουργικότητα και αγάπη για τις ελληνικές γεύσεις.

Κρατήσεις: Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας σε αυτήν τη γαστρονομική βραδιά, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε στο 2310 401411.

Ηyatt Regency Thessaloniki

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2025 | 21:00

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από τοAdam Kodovas @ Hyatt | The Diners | Εισιτήρια online! | More.comή  από τα καταστήματα Public, Nova&τηλεφωνικά στο 2310-401411.

Κάθε μήνα ένα Gastronomy Gala σας ταξιδεύει:

  • Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2025
  • Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2025
  • Σάββατο 29 Μαρτίου 2025
  • Σάββατο 31 Μαΐου 2025

***Τα προϊόντα και οι προτάσεις αγοράς είναι επιλογές των συντακτών του Foodstory χωρίς εμπορικό σκοπό ή διαφημιστικό έσοδο.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Αγαπημένο στέκι επιστρέφει για να γράψει νέα ιστορία στη γαστρονομία της Θεσσαλονίκης

Next Article

Αλλάζει ο οινικός χάρτης της Ευρώπης. Ποια είναι τα new entries

Related Posts