Σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης το βραβείο “Best Greek Hotel Breakfast”

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε το Χρυσό βραβείο “Best Greek Hotel Breakfast” του πανελλήνιου διαγωνισμού Greek Hospitality Awards 2023 ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο THE MET Hotel διακρίθηκε ως το ξενοδοχείο με το καλύτερο πρωινό.

Με πυρήνα του την παραδοσιακή μεσογειακή διατροφή και την επιλογή εκλεκτών υλικών και τεχνικών μαγειρικής από τον σεφ του ξενοδοχείου Δημήτρη Τσανανά ξεχώρισε ανάμεσα σε πολύ καλές επιλογές μενού πρωινού σε ελληνική ξενοδοχεία.

Μεταξύ άλλων, στον μπουφέ του πρωινού ο επισκέπτες βρίσκει φρεσκοψημένο ψωμί, ελληνικά τυριά, γιαούρτι, ελιές, μέλι, μαρμελάδες, κουλούρι Θεσσαλονίκης, λουκάνικα Τζουμαγιάς, στραπατσάδα, μουστοκούλουρα, γλυκά, αλμυρές πίτες, κέικ (με φιστίκι Αίγινας ή λεμονιού και μαστίχα Χίου), αποξηραμένα φρούτα κ.ά.

Ο chef “πειράζει” αγαπημένες συνταγές “ελληνικού πρωινού” και brunch, όπως μπομπότα με φέτα, χειροποίητες μπάρες δημητριακών με φιστίκι Αίγινας, danish με σιροπιασμένη ζύμη τσουρεκιού και καρύδια, χειροποίητη μαρμελάδα φρούτων, σβίγκους με πραλίνα φουντουκιού και ταχίνι και λαλαγγίτες.

Γεύση από τον πλούσιο μπουφέ πρωινού του ξενοδοχείου THE MET Hotel, όσοι το επιθυμούν, ακόμη και αν δεν διαμένουν στο ξενοδοχείο κάθε Δευτέρα – Παρασκευή 07:00-10:30 και το Σαββατοκύριακο 07:00-11:00.

Συνολικά πέντε βραβεία στο THE MET Hotel

Ο διαγωνισμός  Greek Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων μέσα από τις μοναδικές εμπειρίες και υπηρεσίες που προσφέρουν στους επισκέπτες τους. Το THE MET Hotel  απέσπασε φέτος:

  • το χρυσό βραβείο “Best Greek Lifestyle City Hotel” ως το ξενοδοχείο ορόσημο για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το ξενοδοχείο, που φέτος εορτάζει τα 14 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, αποτελεί σημείο αναφοράς της διεθνούς εικόνας της πόλης και λειτουργεί ως το επίκεντρο της επιχειρηματικότητας και του πολιτισμού. Σφραγίζοντας ανεξίτηλα την κοινωνική ζωή, τη γαστρονομία και την ψυχαγωγία της πόλης, το ξενοδοχείο THE MET Hotel αποτελεί τον πυρήνα της φιλοξενίας, συνδυάζοντας μοναδικά την ελληνική φιλοξενία με την σύγχρονη αισθητική και τις βαθιές πολιτιστικές αξίες (Gold Αward).
  • το Χρυσό βραβείο “Greek Design City Hotel” ως το ξενοδοχείο με το ωραιότερο design. Διαθέτοντας μια εκπληκτική συλλογή έργων τέχνης διεθνούς εμβέλειας από κορυφαίους εκπροσώπους της παγκόσμιας καλλιτεχνικής σκηνής, το THE MET HOTEL, ως διακεκριμένο μέλος των Design Hotels του ομίλου Marriott International, ξεχωρίζει για την χαρακτηριστική σύγχρονη αίσθηση, την φρέσκια ματιά και το νεανικό πνεύμα, ενώ είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των επισκεπτών με εξαιρετικό σχεδιασμό και άνεση συνδυάζοντας μοναδικά την ελληνική φιλοξενία με την σύγχρονη αισθητική (Gold Αward).
  • το ασημένιο βραβείο “Best Greek MICE City Hotel” ως ένα απο τα καλύτερα ξενοδοχεία πόλης για συνέδρια, συναντήσεις και εκδηλώσεις. (Silver Αward).
  • το ασημένιο βραβείο “Best Greek Business City Hotel” ως ένα απο τα καλύτερα ξενοδοχεία πόλης για κάθε επαγγελματική συνάντηση, παρέχοντας υπηρεσίες με επαγγελματισμό, και τεχνογνωσία (Silver Αward).

** Τα προϊόντα και οι προτάσεις αγοράς είναι επιλογές των συντακτών του Foodstory χωρίς εμπορικό σκοπό ή διαφημιστικό έσοδο.

Διαβάστε σχετικά:

Το μέλι της Ανατολικής Χαλκιδικής σερβίρεται σε μεγάλα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Σαββίκος: Έσκισε με το σουβλάκι, τώρα θα σκίσει και με το brunch

Next Article

Ένας αιώνας οινοτουρισμού στη Σερβία

Related Posts