Το κρασί, το brunch και ο γύρος Θεσσαλονίκης κατακτούν το Λονδίνο

 Στο Food Festival του National Geographic Traveller στο Βρετανική πρωτεύουσα πρόκειται να παρουσιαστεί η γαστρονομία της Θεσσαλονίκης.

Στο περίπτερο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, στην έκθεση  «National Geographic Food Festival», που θα γίνει  15 και 16 Ιουλίου στο Λονδίνο θα παρουσιαστεί χορτόπιτα και ένα all day breakfast & brunch με αυθεντικά στοιχεία της Θεσσαλονίκης και πρώτες ύλες.

Η συμμετοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης – Μέλους του Δικτύου Δημιουργικών Πόλεων της UNESCO στη διεθνή Έκθεση του National Geographic Traveller γίνεται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Ταυτόχρονα «τρέχει» μεγάλη καμπάνια προβολής της Θεσσαλονίκης σε κεντρικό σημείο της Βρετανικής πρωτεύουσας, αλλά και ψηφιακά μέσω διαδικτύου, παρουσιάζοντας την πόλη ως τον απόλυτο city break προορισμό.

Επισκέπτες και εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για το άνοιγμα του φύλλου, τα αβγά, το κουλούρι Θεσσαλονίκης και το γύρο. Με πρωταγωνιστή το φαγητό, θα συστηθούν για άλλη  μία φορά στην παγκόσμια αγορά ξεχωριστά κρασιά που έχει επιλέξει η Ένωση «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος».

Ο τεράστιος γαστρονομικός πλούτος της Θεσσαλονίκης σε συνδυασμό με το οινικό θησαυρό της Βόρειας Ελλάδας, μπορεί και πρέπει να κατακτήσει τον κόσμο. Τώρα είναι η ώρα για δράση!

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Thessaloniki’s Wines & Mezedes: Γνωρίζουμε τα κρασιά της Θεσσαλονίκης

Next Article

Eat like a local: Έρχεται με εκπλήξεις το 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Δράμας

Related Posts