ΑνφανΓκατέ: Επιτέλους ένα ενδιαφέρον μενού για brunch!

Από pancakes μέχρι scrambled eggs και από croissant μέχρι ομελέτες, τα μενού των εστιατορίων και των καφέ που σερβίρουν brunch, δεν διαφοροποιείται και πολύ.

Κατά περιπτώσεις εντάσσουν κάποια πιάτα με πιο πρωτότυπες αλμυρές και γλυκιές παρασκευές, αλλά όχι σε μεγάλη ποικιλία για να ενταχθούν σε αυτό που στο εξωτερικό είναι πραγματικά το brunch. Δηλαδή breakfast αλλά σε ώρα, που κανονικά θα τρώγαμε lunch. Σε αυτή τη λογική χρειαζόμαστε πιάτα που συνοδεύουν αλκοόλ.

Ακριβώς αυτόν τον σκοπό υπηρετεί το μενού του ΑνφανΓκατέ στο Τελλόγλειο. Αλμυρές, γλυκιές αλλά και ελαφριές επιλογές για όλα τα γούστα, για ένα early lunch ή ένα late breakfast.

Εξαιρετικός ο συνδυασμός από πολύσπορο κουλούρι Θεσσαλονίκης, με αυγά μάτια, κρέμα από αβοκάντο και σαλάμι Λευκάδας. Χορταστικό και γεμάτο γεύση, αυτό το πιάτο ταιριάζει τέλεια με τον καφέ, το χυμό ή το απεριτίφ σου.

Διαβάστε ακόμη:

Το σωστό το brunch, το παριζιάνικο

Τις εντυπώσεις κέρδισε το iceberg tacos με γαρίδες, σουρίμι, mayo, candy bacon, πίκλες αγγουράκι και κάπαρη. Πολύ ενδιαφέρουσες υφές και διαφορετικές γεύσεις για μία ολοκληρωμένη μπουκιά. Ελαφρύ αλλά χορταστικό.

Από τις δύο γλυκιές προτάσεις επιλέξαμε τις αυγόφετες με sauce profiterole και φράουλες. Τέσσερις φέτες λουσμένες στην σοκολάτα, που είναι τόσο γλυκιά όσο, οι φράουλες στην εποχή τους, πρόσθεταν τη φρεσκάδα που ήθελε το πιάτο ενώ το κροκάν πρόσθετε την υφή. Εξαιρετικό τελείωμα.

Σίγουρα του ταίριαζε ένα ποτήρι από αφρώδη οίνο!

Διαβάστε ακόμη:

Για brunch στο Θέγια Bakery. Βάλτο στη λίστα σου

***Τα προϊόντα και οι προτάσεις αγοράς είναι επιλογές των συντακτών του Foodstory χωρίς εμπορικό σκοπό ή διαφημιστικό έσοδο.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Τράγος κοκκινιστός, χοιρινό με  κάστανα και τζάκι στο «Όλυμπος» στον Παλαιό Παντελεήμονα

Next Article

Ναύπακτος: Και βουνό και θάλασσα. Και κρέας και ψάρι

Related Posts