Θεσσαλονίκη: Πασχαλινό αυγό με κρόκο από μάνγκο και φρούτα του πάθους

Το Πάσχα πλησιάζει και ήδη άρχισαν να ετοιμάζονται τα πρώτα σοκολατένια αυγά και τα κουνελάκια.

Σε ένα ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη δεν θα βρείτε τα γνωστά και συνηθισμένα πασχαλινά αυγά από κουβερτούρα και άδειο εσωτερικό.

Αυτά τα αυγά έχουν κρόκο από μάνγκο και φρούτο του πάθους, cremeux μάνγκο και μια ανάλαφρη μους λευκής σοκολάτας αρωματισμένη με ξύσμα από lime.

Η συνταγή φέρει την υπογραφή του «μάγου της σοκολάτας» Γιώργου Αυγερού, του πολύπειρου pastry chef του «Sani Resort» και ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου “Magoa” στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμη:

Φογάτσα, το παραδοσιακό τσουρέκι της Κέρκυρας

***Τα προϊόντα και οι προτάσεις αγοράς είναι επιλογές των συντακτών του Foodstory χωρίς εμπορικό σκοπό ή διαφημιστικό έσοδο.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

“Wine Days”: Ιστορίες οινοποιίας στο all- day bar του MonAsty

Next Article

Τράγος κοκκινιστός, χοιρινό με  κάστανα και τζάκι στο «Όλυμπος» στον Παλαιό Παντελεήμονα

Related Posts