“Wine Days”: Ιστορίες οινοποιίας στο all- day bar του MonAsty

Μια σειρά από μοναδικά events με κορυφαίους οινοποιούς της Βόρειας Ελλάδας, αναμένεται να φιλοξενήσει το all-day Samite Gastro Bar, στο πολυτελές MonAsty, Autograph Collection by Marriott International, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality.

Οι “Wine Days” ξεκινούν από τις 15 Μαρτίου και θα διαρκέσουν μέχρι αρχές του επόμενου μήνα, χαρίζοντας στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν δυναμικά με το οινοποιείο Nico Lazaridi, ενώ θα ακολουθήσουν προτάσεις ετικετών από το Alfa Estate και το Κτήμα Γεροβασιλείου.

Κάθε νέα εβδομάδα μια νέα λίστα κρασιών από τον εκάστοτε παραγωγό θα παρέχει μοναδικές επιλογές σε φιάλη, ποτήρι ή tester (50ml), και θα είναι διαθέσιμη για 5 μέρες.

Κάθε Πέμπτη, ambassador από το κάθε οινοποιείο θα παρουσιάζει τις ετικέτες τους και θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με την παραγωγή, την εμφιάλωση και τους γαστρονομικούς συνδυασμούς που ταιριάζουν σε κάθε κρασί, απογειώνοντας την εμπειρία για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν νέες ποικιλίες.

Διαβάστε σχετικά: Βασικά βήματα γευσιγνωσίας. Πώς δοκιμάζουμε το κρασί

Η ιδανική επιλογή για ένα ξεχωριστό και αξέχαστο lunch break με φόντο το κοσμοπολίτικο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ή χαλαρωτικές after office hours, για επαγγελματικά γεύματα ή για ειδικές περιστάσεις!

Με έμπνευση από την πόλη της Θεσσαλονίκης και την πλούσια κληρονομιά της που χαρακτηρίζεται από βυζαντινές και μοναστηριακές επιρροές, στο all-day Samite Gastro Bar, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν επιλογές σε πρωινό, brunch, light lunch και εξαιρετικό καφέ το πρωί, καθώς επίσης και signature cocktails, εκλεκτά bites και αποκλειστικά DJ sets & live shows, τις βραδινές ώρες, ανεβάζοντας τον πήχη της διασκέδασης και της γαστριμαργικής εμπειρίας στην πόλη.

“Wine Days” Calendar:

– 15- 19/03 – Nico Lazaridi

– 22-26/03 – Alfa Estate

– 29/03-02/04 – Κτήμα Γεροβασιλείου

MONASTY, AUTOGRAPH COLLECTION Βασιλέως Ηρακλείου 45, Θεσσαλονίκη 546 23,

T: +30 2310 274545, E: info@monastyhotel.com

W:www.monastyhotel.com

www.marriott.com/en-us/hotels/skgak-monasty-thessaloniki-autograph-collection/overview/,

IG: monasty.hotel, botargo.restaurant, samite.gastrobar

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Μία ελληνική chocolaterie δίπλα στα κοσμηματοπωλεία του Dubai

Next Article

Θεσσαλονίκη: Πασχαλινό αυγό με κρόκο από μάνγκο και φρούτα του πάθους

Related Posts