Μία ελληνική chocolaterie δίπλα στα κοσμηματοπωλεία του Dubai

Πλησιάζοντας στο τεράστιο κατάστημα με την ξύλινη επένδυση, δεν είσαι σίγουρος αν πρόκειται για chocolaterie, κατάστημα ξηρών καρπών ή για ένα από τα κοσμηματοπωλείο που γειτνιάζουν, εντός του Dubai Mall στην Fashion Avenue.

Τελικά μπαίνοντας στο Carpo σε κατακλύζουν όλες οι αισθήσεις σου με μυρωδιές, χρώματα και ήχους από αυτούς που αγαπάς σε ένα κατάστημα. Οι αισθήσεις της αφής και της γεύσης θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να επιλέξεις τί θα φας και θα πιεις.

Καρποί, σοκολάτα και καφές σε άπειρες επιλογές αλλά και συνδυασμούς: δηλαδή σοκολατάκια με γεύση καπουτσίνο ή καρποί βουτηγμένοι στη σοκολάτα. Άλλωστε γιατί να διαλέξεις όταν μπορείς να τα απολαύσεις μαζί;

Και δεν ήταν τυχαίο, που αρχικά μίλησα για τα κοσμηματοπωλεία στο Dubai Mall. Οι συσκευασίες είναι τόσο μοναδικές που μοιάζουν με κουτιά με πολύτιμο περιεχόμενο.

Tο πρώτο κατάστημα στη Μ. Ανατολή της ελληνικής εταιρίας carpo άνοιξε μετά από σχεδόν 30 χρόνια από την ίδρυση της στην Αθήνα. Το 2022 άνοιξε στο Ντουμπάι, ακριβώς τέσσερα χρόνια μετά δηλαδή από το άνοιγμα του carpo corner μέσα στο Selfridges, στο Λονδίνο.

Αρχικά, ασχολήθηκε με την εισαγωγή, επεξεργασία, τυποποίηση και εμπορία ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων ενώ τα τελευταία χρόνια τα καταστήματα συνδυάζουν αρμονικά ξηρούς καρπούς, σοκολάτα και καφέ. Σαν να λέμε ευτυχία!

Εκεί ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει επιλεγμένους ξηρούς καρπούς, χειροποίητες σοκολάτες και ποικιλίες καφέ, συλλεκτικά αντικείμενα, ατμοσφαιρική μουσική και χειροποίητα hampers από έμπειρους τεχνίτες.

Διαβάστε ακόμη:

Instagram Worthy: Το Old Czech Cmimney cake στην Πράγα

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

«Κορωνίς»: Το Θεσσαλονικιώτικο καφενείο που έγινε talk of the town

Next Article

“Wine Days”: Ιστορίες οινοποιίας στο all- day bar του MonAsty

Related Posts