Η ξεχωριστή οινική εμπειρία του Χάρτη των Γεύσεων

Οινοποιοί από κάθε αμπελουργική ζώνη της Ελλάδας, αποσταγματοποιοί και εισαγωγείς οίνων, θα περιμένουν τους χιλιάδες επισκέπτες, φίλους του κρασιού και επαγγελματίες του χώρου από ολόκληρη την επικράτεια, αλλά πλέον και από το εξωτερικό, για να τους παρουσιάσουν τις γνωστές αγαπημένες επιλογές από τις φημισμένες περιοχές της Ελλάδας και της υφηλίου.

Συγχρόνως, τα φρέσκα κρασιά της εσοδείας 2022, οι νέες ετικέτες και συσκευασίες, αρκετές από τις οποίες θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην εκδήλωση, κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον όσων παρακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο του γοητευτικού, όσο και πολύπλοκου, οινικού τομέα.

Βρείτε εδώ τους συμμετέχοντες.

Ποιος οργανώνει τον Χάρτη των Γεύσεων;

Ο Χάρτης των Γεύσεων διοργανώνεται από την εταιρεία οινικής επικοινωνίας Wine Plus.

Η Wine Plus διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην εκπόνηση προγραμμάτων προβολής και προώθησης οίνου και γαστρονομίας.

Εκτός από τον Χάρτη των Γεύσεων διοργανώνει τη Rosé Grand Tasting @Thessaloniki, τη μεγαλύτερη γευστική δοκιμή ροζέ κρασιών στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς επίσης σημαντικές παρουσιάσεις οινοπαραγωγών και αμπελουργικών περιοχών.

Εκδίδει από το 2003 το free press Wine Plus magazine. Προσφέροντας αποκλειστική, έγκυρη και ενδιαφέρουσα ύλη και επιμένοντας στη σύγχρονη και υψηλή αισθητική το Wine Plus magazine είναι ένα περιοδικό «hand-made» που αρχειοθετείται!

Καταγράφει τον σύγχρονο κόσμο του κρασιού και της γαστρονομίας στο ελκυστικό www.wineplus.gr. Εκδίδει το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό Wine Plus newsletter.

Λειτουργεί από το 1996 το Wine Club THESSALONIKI’96, μια από τις μακροβιότερες λέσχες κρασιού στην Ελλάδα.

Πραγματοποιεί σεμινάρια κρασιού, εξειδικευμένες γευστικές δοκιμές, γαστρονομικά δείπνα, οινογαστρονομικές περιηγήσεις, μαθήματα μαγειρικής.

Πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων

Φέτος ο  Χάρτης των Γεύσεων ξεχωρίζει και για το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, που θα εξελίσσεται σε δυο αίθουσες, τη γνωστή Marco Polo και την καινούργια Vasco da Gama, στο Wine School, το Θέατρο Γεύσεων και τα stands των Γευστικών Εξερευνήσεων με συζητήσεις, ειδικές γευστικές δοκιμές , μίνι-σεμινάρια, επιδείξεις μαγειρικής από κορυφαίους chef και ζαχαροπλάστες της Θεσσαλονίκης αλλά και προβολές της ταινίας ‘Arcadia 1900, Champagne D’ Orient’.

Η παρακολούθηση των παράλληλων εκδηλώσεων θα είναι χωρίς πρόσθετο κόστος, με την είσοδο στην εκδήλωση.

Χάρτης των Γεύσεων 2022

ΠΟΥ: Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης

Λεωφόρος Στρατού 3, HELEXPO, Θεσσαλονίκη

ΠΟΤΕ: Σάββατο 3 & Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

ΩΡΑΡΙΟ: 12.00 – 20.00

ΠΩΣ: εισιτήριο: 10€ | φοιτητικό: 8€ | εισιτήριο 2 ημερών: 17€

Διάθεση των εισιτηρίων στην είσοδο της εκδήλωσης.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Με το σήμα "τοπικό προϊόν" το ρυζόγαλο της Αρναίας

Next Article

Tasteatlas: Η ελληνική κουζίνα στη δεύτερη θέση του κόσμου

Related Posts