Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το 1ο Φεστιβάλ Δημιουργικής Γαστρονομίας “The Taste”

Το 1o Φεστιβάλ Δημιουργικής Γαστρονομίας “The Taste” θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, «Υπο την αιγίδα του Εθνικού Συμβουλίου Ελλάδος Ομίλων και Κέντρων για την UNESCO».

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων του ⚓️Λιμένα Θεσσαλονίκης, Α’ προβλήτα, στις 3,4,5 Ιουνίου 2022.

Στο Festival θα συμμετέχουν οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις εστίασης αλλά και εταιρείες τροφίμων, καφέ, και ποτού. Θα παρουσιαστούν νέες και παραδοσιακές συνταγές, πρωτοποριακά νέα υλικά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα και χρήσιμα στοιχεία γύρω από τις διατροφικές τάσεις της εποχής με γνώμονα τόσο τις παραδοσιακές συνταγές της πόλης της Θεσσαλονίκης αλλά και όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Μουσικές Εκδηλώσεις με συναυλίες και συγκροτήματα!​

– Παρασκευή 3 Ιουνίου: Μανώλης Κονταρός

“WAITERS ON THE MOVE – ΜΕ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ”. Υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ Κυριακή 5 Ιουνίου, 11.00 π.μ.

– Κάθε διαγωνιζόμενος, κρατά στο χέρι ένα δίσκο που θα περιέχει 1 μπουκάλι και 4 ποτήρια.

Ο διαγωνισμός

– Θα πρέπει να διανύσει απόσταση σε κυκλική τροχιά, περίπου 1,000 μέτρων όπου θα γίνει και η λήξη του διαγωνισμού.

– Οι τρεις πρώτοι με τις λιγότερες απώλειες στον δίσκο τους κερδίζουν..

Σκοπός του Γαστρονομικού συνεδρίου είναι να επαναπροσδιορίσουμε την ανάγκη για μια πιο ποιοτική γαστρονομία και μαζική εστίαση σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας (service, οργανωτική δομή, διάθεση τροφίμων και ποτών, καλύτερες συνθήκες εργασίας).​

ΔΩΡΕΑΝ Είσοδος για το κοινό!

Κατηγορίες συμμετεχόντων​:

  • Ελληνική Κουζίνα​
  • Διεθνής Κουζίνα​
  • Bar & Club Restaurants​
  • All Day Cafe/Restaurant​
  • Street Food Bars​
  • Wine Βars & Restaurants​
  • Vegetarian & Vegan Pizza​
  • Burgers

☎️2311 246 199 | 211 42 22 654

Μέγας υποστηρικτής του φεστιβάλ η Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Tarantino burgers & fries: Εδώ μιλάμε για foodporn

Next Article

Γεμάτα ποτήρια και χαμογελαστά πρόσωπα στις «Ανοιχτές Πόρτες» των οινοποιείων

Related Posts