Tarantino burgers & fries: Εδώ μιλάμε για foodporn

Αν πέθαινες και πήγαινες στον παράδεισο, όπου δεν θα μπορούσαν να φράξουν οι αρτηρίες σου, ούτε να παχύνεις, τι θα ήθελες να τρως κάθε μέρα;

Μήπως burgers και τηγανιτές πατάτες; Μία τέτοια γεύση, του απόλυτου foodporn παίρνει κανείς στο Tarantino burgers & fries.

Πολλά μπεργκεράδικα άνοιξαν και έκλεισαν τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, όπου ανταγωνισμός στο street food είναι σε άλλο επίπεδο.

Πεζόδρομος, ξύλινοι πάγκοι, ρολά κουζίνας και μυρωδιά ξεροψημένου κρέατος έχουν μετατρέψει την Ερνέστου Εμπράρ στα must go των καλοφαγάδων.

Εδώ γεύεσαι το black angus μοσχαρίσιο μπιφτέκι των 175 g με τα απολύτως απαραίτητα καρυκεύματα και το αφράτο ψωμάκι brioche που μυρίζει βούτυρο.

bacon & cheese burger

Αγαπημένο το pulled pork burger (αργομαγειρεμένη καπνιστή χοιρινή σπάλα, coleslaw, bbq sauce, πίκλα, μήλο και μαρούλι) και bacon & cheese burger (black angus μοσχαρίσιο μπιφτέκι, tarantino burger sauce, cheddar, μπείκον, σπιτικές πίκλες, ντομάτα, κρεμμύδι και μαρούλι)

pulled pork burger

Ξεχωρίζει το philly steak sandwich (μοσχαρίσια ταλιάτα από black angus, καραμελωμένα κρεμμύδια, cheddar και bbq sauce).

Ίσως και να έρθεις εδώ μόνο και μόνο για τις τηγανιτές γλυκοπατάτες, που είναι τραγανές απέξω και γλυκές από μέσα. Heaven.

sweet fries

Ίσως και για να έρθεις μόνο για το vibe σε αυτό το must go προορισμό για street food, στο χίπστερ στενό της Ερνέστου Εμπράρ, μεταξύ των μπαρ και των κλαμπ στα Λαδάδικα.

***Τα προϊόντα και οι προτάσεις αγοράς είναι επιλογές των συντακτών του Foodstory χωρίς εμπορικό σκοπό ή διαφημιστικό έσοδο.

Διαβάστε ακόμη:

Στο Surfer maya πας για tacros, παστράμι και γαλατόπιτα. Και ξαναπάς  

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Τρώμε ζάχαρη και μάλιστα πολλή, χωρίς να το καταλαβαίνουμε

Next Article

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το 1ο Φεστιβάλ Δημιουργικής Γαστρονομίας “The Taste”

Related Posts