Vegan τζατζίκι με αβοκάντο του Λεων. Κουτσόπουλου

Μαζί με τον λογαριασμό του γεύματος στο Samano Radio Restaurant o αγαπημένος chef του Masterchef Λεωνίδας Κουτσόπουλος εμπιστεύεται στους επισκέπτες του και μία από τις συνταγές του.

Σε μία πρόσφατη επίσκεψη μας στο Samano Radio Restaurant εκτός από μία πολύ καλή εντύπωση, κρατήσαμε και την συνταγή του τζατζίκι αβοκάντο.

Δεν είναι συνηθισμένη, δεν περιέχει μόνο καθημερινά υλικά. Αξίζει όμως την φτιάξει κανείς σε ένα ιδιαίτερο κυριακάτικο γεύμα ή σε μία ιδιαίτερη περίσταση.

Αυτό το τζατζίκι συνοδεύει περίφημα ένα όμορφο φιλέτο ψαριού ή κάποιο άλλο χορτοφαγικό γεύμα. Δεν περιέχει γιαούρτι, δεν περιέχει κάποιο άλλο γαλακτοκομικό. Είναι ένα καθαρά vegan τζατζίκι, που θα δώσει δροσιά και γεύση σε ένα vegan σουβλάκι.

Φωτογραφία από youtube
Σύμφωνα με την συνταγή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου χρειάζεσαι τα εξής:

550γρ. πουρές αβοκάντο

62,5γρ. ρέβα στραγγισμένο

100γρ. αγγούρι στραγγισμένο

6γρ. αλάτι

0,25γρ. πιπέρι

4γρ. κόλιανδρο

8,75γρ. τσάιβς

12,5γρ πουρέ σκόρδο

Συνθέτουμε το τζατζίκι ανακατεύοντας όλα τα υλικά καλά μαζί.

Διαβάστε ακόμη:

Avocado toast for the millenials

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Συμβουλές του Άντονι Μπουρντέν για την καλύτερη κοπή κρέατος(vd)

Next Article

Οι μεγάλοι σεφ ψάχνουν τη γεύση στο φαγητό της μαμάς και της γιαγιάς

Related Posts