Είναι εύκολη, θρεπτική και έγινε viral. Η σαλάτα της Aniston (vd)

Ο Μάιος έφτασε και αν δεν είσαι ο τύπος που ακολουθεί αυστηρές δίαιτες, οι σαλάτες είναι μία λύση που θα σε χορτάσει και θα σε κρατήσει σε φόρμα.

Μία πολύ καλή ιδέα για χορταστική, θρεπτική και ολοκληρωμένη σαλάτα μας έδωσε η σαλάτα που κατανάλωσε το αγαπημένο μας φιλαράκι η Jennifer Anniston.

Μάλιστα, αυτή η συνταγή δεν άργησε να γίνει viral κυρίως μέσω του tik tok, από χρήστες που ήθελαν να ετοιμάσουν κάτι εύκολο αλλά νόστιμο.

Δεν χρειάζεσαι πολλά. Η βάση αυτής της σαλάτας είναι το πλιγούρι και η προσθήκη της πρωτεΐνης είναι τα ρεβίθια. Το κλειδί της γεύσης είναι τα φιστίκια Αιγίνης αλλά και τα φρέσκα μυρωδικά.

Θρεπτική αξία

Τα ρεβίθια είναι πλούσια σε φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο, καθώς και βιταμίνες Β, Κ, Ε, και C. Γίνονται, επίσης, θρεπτικά άλευρα και μετά από επεξεργασία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο του καφέ.

Παράλληλα, συγκρινόμενο με το μη εμπλουτισμένο λευκό ρύζι, το πλιγούρι έχει περισσότερες φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη και τα υψηλότερα επίπεδα των περισσοτέρων βιταμινών και ανόργανων συστατικών.

Σχετικά με το αγγούρι, συγκεντρώνει βιταμίνες όπως: C, B1, B2 και βιταμίνη Α που εντοπίζεται στη φλούδα.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Η τέλεια εποχή για να απολαύσουμε τις φράουλες

Next Article

Θέλεις γλυκό; Θέλεις απογευματινό; Φτιάξε ρυζόγαλο

Related Posts