Πασχαλινή χειροποίητη συλλογή «Με της καρδιάς το φως IΙ»

Αυτός ο τοίχος γράφει σίγουρα τη δική του ιστορία, την ιστορία της καλοσύνης, της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Φέτος, ενόψει του Πάσχα, το “Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας”, διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά την πασχαλινή δράση “Με της καρδιάς το φως IΙ”.

Σε αυτήν την δράση μπορούν να συμμετέχουν όλοι κάνοντας μία πράξη από καρδιάς και  επιλέγοντας ένα πασχαλινό δώρο από τη χειροποίητη συλλογή που φιλοτέχνησαν οι εθελόντριές του Σωματείου μας με αίσθημα δημιουργικότητας και πνεύμα συνεισφοράς.

Μέσα από την κίνηση αυτή βοηθάμε κάποιο συνάνθρωπο και ταυτόχρονα στηρίζουμε το έργο του Σωματείου.

Η πασχαλινή  συλλογή περιλαμβάνει τα εξής:

Α) Χειροποίητες αρωματικές λαμπάδες σε 18 διαφορετικά σχέδια για παιδιά και ενήλικες, κατασκευασμένες από οικολογικά υλικά και σε ειδική συσκευασία.

Β) Γυάλινο βαζάκι με 5 χειροποίητα μπισκότα βουτύρου φτιαγμένα από αγνά υλικά και διακοσμημένα με πασχαλινά σχέδια ζαχαρόπαστας


Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με την επιλογή του δώρου και τη δωρεά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 6945233637 & 6981322003, όπως επίσης και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση thewallofkindnessdrama@gmail.com.

Επίσης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook:  Ο τοίχος της καλοσύνης – Δράμα,  Instagram: @toixoskalosynhs_drama.  

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής του δώρου σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω courier, τηρώντας παράλληλα τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης της νόσου covid-19.

To Σωματείο εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης ξεκίνησε τη δράση του το 2016 με την πεποίθηση οτι η αγνή προσφορά δεν διαφημίζεται, δεν αυτοπροβάλλεται, δεν βραβεύεται, δεν χρωματίζεται πολιτικά, δεν προσωποποιείται, δεν κερδοσκοπεί. Οι 4 Αρχές είναι τα 4 Α: Ανωνυμία, Αλληλεγγύη, Ανιδιοτέλεια, Ανθρωπιά.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Το χουνκιάρ μπεγιεντί και πώς να το φτιάξεις (vd)

Next Article

Dutch Baby pancake: Βουτυρένιο και λαχταριστό - Φτιάξτο (vd)

Related Posts