Το «βιβλίο» είναι το πιάτο και το ποτήρι στην  Έκθεση Detrop Boutique 2022 

Έφτασε η ώρα για τo κορυφαίο “ραντεβού” του κλάδου τροφίμων-ποτών, την 30η Διεθνή Έκθεση, Detrop boutique.

Η Detrop boutique έχει ως στόχο να αναδείξει τα καλύτερα delicatessen προϊόντα και τρόφιμα, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και μεθόδων παραγωγής των Ελλήνων παραγωγών.

Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής απουσίας, η Detrop Boutique 2022, επανέρχεται δυναμικά, στις 2-4 Απριλίου, μία διοργάνωση της Tif Helexpo στη Θεσσαλονίκη, για να υπενθυμίσει στο εμπορικό και καταναλωτικό κοινό πως με την πρωτιά της (είναι η πρώτη κλαδική έκθεση τροφίμων και ποτών στον ελληνικό χώρο, η οποία έδωσε βήμα στους Έλληνες παραγωγούς και στα ελληνικά προϊόντα να προβληθούν στα κοινά ενδιαφέροντός τους) έχει συμβάλλει και θα συνεχίσει να συμβάλλει στην ανάδειξη των καλύτερων delicatessen προϊόντων, τόσο από άποψη ποιότητας, όσο και μεθόδων παραγωγής, των Ελλήνων παραγωγών.

 Στους δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, Greek Bites Area και Wine n’ Cheese Bar, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε μια ψυχαγωγική και εκπαιδευτική δραστηριότητα γευσιγνωσίας, όπου

Το «βιβλίο» είναι το πιάτο και το ποτήρι

Το «μάθημα» είναι η ελληνική γαστρονομία

Η «διδακτέα ύλη» είναι τα προϊόντα όλων των εκθετών, σε συμβατικούς αλλά και αναπάντεχους συνδυασμούς

Ο κάθε επισκέπτης γίνεται «μαθητής» και «μελετά» το menu – manual

Οι μπουκιές γευσιγνωσίας και οι οινογνωσίες προετοιμάζονται από τους εξειδικευμένους συνεργάτες και προσφέρονται στο κοινό συνοδευόμενες από τις αφηγήσεις των συντονιστών για τους τόπους, τις παραδόσεις, τους παραγωγούς, τα υλικά, τις αξίες και τις ευκαιρίες των ελληνικών προϊόντων στο παρόν και στο μέλλον της γαστρονομίας

Greek Bites area

Στο Περίπτερο 13 θα λειτουργεί έναν μοντέρνο χώρο εκπαίδευσης και γευσιγνωσίας.

Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ένα ταξίδι γεύσεων, αρωμάτων και γαστρονομικής γνώσης από όλη την Ελλάδα, παρακολουθώντας masterclasses από ειδικούς συνεργάτες της έκθεσης, ενώ ταυτόχρονα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τα προϊόντα των εκθετών σε μία σύντομη, περιεκτική και άκρως απολαυστική διαδρομή.

Cheese n’ Wine Bar

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Περιπτέρου 12 θα πραγματοποιηθεί για άλλη μία χρονιά το ιδιαίτερα επιτυχημένο θεματικό σαλόνι CHEESE n’ WINE.

Σε ένα καλαίσθητο και λειτουργικό χώρο οινογνωσίας, θα παρουσιαστούν από εξειδικευμένο προσωπικό, διαφορετικές ετικέτες κρασιών και αποσταγμάτων, αναδεικνύοντας την αξία του pairing, μέσα από προτεινόμενους ιδανικούς συνδυασμούς με τυροκομικά προϊόντα, αλείμματα, ελιές, τουρσιά, μανιτάρια, ξύδι, κρέμες, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, σοκολάτα και άλλα προϊόντα των εκθετών της DETROP boutique 2022.

** Φωτογραφίες από https://detropboutique.helexpo.gr/

Διαβάστε ακόμη:

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού στην Artozyma 2022

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Τα πρώτα λουκάνικα που φτιάχτηκαν σε... εργαστήριο

Next Article

Το χουνκιάρ μπεγιεντί και πώς να το φτιάξεις (vd)

Related Posts