Τα πρώτα λουκάνικα που φτιάχτηκαν σε… εργαστήριο

Το Impossible Sausage Links είναι ένα υψηλής τεχνολογίας τρόφιμο που έχει την μορφή του Bratwurst, σε “Italian” και “Spicy” γεύσης.

Η γεύση του παραπέμπει σε χοιρινό ενώ το περίβλημα του είναι φτιαγμένο από φυτά ενώ τα Impossible Sausage Links μπορούνε να ψηθούνε κανονικά πάνω σε ψησταριά, σε φλόγα ή σε τηγάνι. Όπως μπορεί να γινει με κάθε άλλο λουκάνικο.

Σύμφωνα με την εταιρία, κάθε τεμάχιο έχει 11-12 πρωτεΐνης και 0 χοληστερόλη όπως και 30% λιγότερο λίπος συγκριτικά με τα καλύτερα λουκάνικα από γουρούνια που υπάρχουν εκεί έξω.

Το προϊόν χρησιμοποιεί ακόμη 79% λιγότερο νερό, 71% λιγότερες εκπομπές αεριών που κάνουν κακό στο περιβάλλον και χρήση κατά 41% λιγότερου χώματος σε σχέση με το κανονικό προϊόν, όλα θετικά για το περιβάλλον νέα.

“We didn’t compromise when it came to making sure Impossible Sausage Links deliver all the satisfying snap and sizzle that consumers love about pork sausage. Our innovative technology platform and consumer-focused design approach allowed us to finesse everything from the spice mix to the casing and stuffing process, and we really perfected it to give consumers the opportunity to enjoy what they love most about pork sausage from pigs without sacrificing on taste, versatility or environmental impact,” είπε η κυριά Laura Kliman, διευθύντρια του τμήματος ανάπτυξης νέων προϊόντων στην Impossible Foods.

Τα νέα λουκάνικα μέχρι το καλοκαίρι θα είναι σε μάρκετ σε όλες της ΗΠΑ.

Όσο για την γεύση τους; Διαβάστε εδώ.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού στην Artozyma 2022

Next Article

Το «βιβλίο» είναι το πιάτο και το ποτήρι στην  Έκθεση Detrop Boutique 2022 

Related Posts