O σεφ Γούλφγκανγκ Πακ είναι αυτός που φροντίζει τους διάσημους αστέρες του Χόλυγουντ ώστε να περάσουν καλά κατά το καθιερωμένο after-party, μετά την οσκαρική απομονή.
Οι διάσημοι προσκεκλημένοι απόλαυσαν ξεχωριστές δημιουργίες, που ετοιμάστηκαν ειδικά για τη ιδιαίτερη αυτή βραδιά.
Αυτήν την φορά τα πιάτα του μενού, είχαν επιρροές από την αφρικανική κουζίνα, τουρκικές γεύσεις, δυτικά συστατικά και προϊόντα, αλλά και στοιχεία από τη hip-hop κουλτούρα, και το κίνημα της ισότητας και της οικονομικής ενδυνάμωσης.
Στο μενού υπήρχαν τα Όσκαρ καπνιστού σολομού αλλά και οι κώνοι με πικάντικό τόνο, μέχρι πεϊνιρλί.
Ακόμη, δεν έλειψαν οι βάφλες με τηγανητό κοτόπουλο και πικάντικο σιρόπι σφενδάμου, το καλαμποκόψωμο με καβούρι και χαβιάρι και ρύζι με καρύδα, αρακά και μπανάνα.
Στα κυρίως, σερβιρίστηκε πίτα με αστακό και ανοιξιάτικα λαχανικά, μοσχάρι ωρίμανσης Wagyu με τηγανητές πατάτες, αλλά το κλασικό ιταλικό πιάτο ζυμαρικών, cacio e pepe.
Αυτό όμως που ξεχώριζε στο μενού ήταν το επιδόρπιο, τόσο για το σχήμα όσο και για την γεύση.