Η διάσημη αργεντίνικη σάλτσα είναι ιδανική για να συνοδέψετε ψητό κρέας ή ψάρι, ενώ μπορείτε να την προσθέσετε σε σάντουιτς ή σε ψητά λαχανικά.
Πρόκειται για μία εύκολη, απλή και οικονομική σάλτσα που μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη διαφορά στα ψητά ή στα σάντουιτς με λίγα υλικά και θερμίδες.
Συνταγή
1 φλιτζάνι φύλλα μαϊντανού
Μισό φλιτζάνι φύλλα κόλιανδρου
¼ φλιτζανιού ρίγανη
Σκόρδο (όσο επιθυμείτε)
Ελαιόλαδο
Λίγο ξίδι
Ξύσμα από ένα λεμόνι
¾ κουτ. γλυκού μπούκοβο
Αλάτι
Εκτέλεση
Μπούκοβο ή ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά (Προαιρετικά)
Ρίχνετε τα υλικά στο μίξερ και χτυπάτε έως ότου ομογενοποιηθεί η σάλτσα.
Μεταφέρετε σε μπολ και σερβίρετε σε κρέας, ψάρι ή λαχανικά.
Διαβάστε ακόμη: