Βαρεθήκατε τα παγάκια που λιώνουν στο ουίσκι; Ιδού η λύση

Υπάρχουν παγάκια που διατηρούν δροσερό το ποτό, το ρόφημα ή το αναψυκτικό σας αλλά δεν λιώνουν και δεν αλλοιώνουν τη γεύση του ροφήματος.

Τα πέτρινα παγάκια ή αλλιώς whisky stones είναι μία πολύ πρακτική λύση ειδικά για το αγαπημένος σας ουίσκι ή το bourbon.  Φυσικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για το κρασί.

Τοποθετήστε τα  στην κατάψυξη για 4 ώρες και απολαύστε το ρόφημά σας δροσερό μέχρι τέλους και χωρίς να έχει αλλάξει σε τίποτα την σύσταση του, ακόμη και αν πρόκειται για κάποιο κοκτέιλ.
Τα πέτρινα παγάκια είναι πολλαπλών χρήσεων και πρέπει να ξεπλένονται καλά, ειδικά κατά την πρώτη χρήση.
Σημαντική υπενθύμισε οτι δεν μασιούνται ούτε πρέπει να τα καταπίνει κανείς όπως μπορεί να συμβεί με τα κανονικά παγάκια.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Πρόταση για σαλάτες: Thousand Island σως

Next Article

Είναι τα bagels της Νέας Υόρκης τα πιο λαχταριστά; (vd)

Related Posts