Το αυθεντικό panettone και πώς φτιάχνεται (vd)

Στο Martesana Milano, οι αρτοποιοί Vincenzo Santoro και Domenico Di Clemente φτιάχνουν μια από τις καλύτερες ποικιλίες ιταλικού panettone στον κόσμο, ακριβώς εκεί που πρωτοεφευρέθηκε – το Μιλάνο.

Το να φτιάχνεται το ελαφρύ, ελαφρώς γλυκό, ψωμί με γέμιση αποξηραμένων φρούτων είναι μια λεπτή διαδικασία που οι δυο τους έχουν τελειοποιήσει με 80 χρόνια εμπειρίας μεταξύ τους.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

Αυτή η σοκολάτα… ανθίζει και είναι φανταστική!

Next Article

Οι τέσσερις λόγοι για να φτιάξετε σήμερα μελομακάρονα!

Related Posts